Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Käyttämämme puumateriaali on PEFC™-sertifioitua pohjoista mäntyä

Pakkanen saa purra ja helle paahtaa, mutta pohjoinen mänty kestää. Luonto puhuu materiaalivalintamme puolesta. Pohjoinen mänty on joutunut aina kestämään neljää vuodenaikaa ja niiden aikana äärilaidasta toiseen vaihtuvia olosuhteita. Se säilyy miellyttävänä käytössä säällä kuin säällä, koska se ei kuumene helteellä tai jäädy pakkasella. Mänty on lisäksi sekä taloudellisesti että ekologisesti kestävä materiaali.

 Kestävyyden lisäksi männyn tärkeä ominaisuus on sen ympäristöystävällisyys: raaka-aineena sen hiilijalanjälki on negatiivinen.  Käytämme ainoastaan sertifioiduista metsistä kaadettua puuta, mikä tarkoittaa sitä, että materiaali on varmistetusti ekologisesti tuotettua. Tällä hetkellä käyttämämme PEFC™-sertifikaatti on maailman käytetyin sertifikaatti ja sen voivat myöntää ainoastaan riippumattomat auditoijat. Lisäksi sertifioitujen metsien käyttöä seurataan tarkasti.

LappCoat - ainutlaatuinen käsittely metalliosille

LappCoat on Lappsetin kehittämä metalliosien käsittelymenetelmä. Olemme suunnitelleet sen erityisesti ulkovälineiden vaatimukset huomioiden. LappCoat-käsittely perustuu tekemäämme tutkimustyöhön, johon pohjaten olemme määritelleet tuotantoprosessin vaiheet, prosessissa käytettävät kemikaalit ja käsittelykerrosten paksuudet. LappCoat antaa tuotteiden metalliosille voittamattomat laadulliset ominaisuudet, kuten 10 vuoden takuun.

LappCoat-käsittely on nelivaiheinen. Käsittelyn viimeisissä vaiheissa metalliosat pohjamaalataan epoksimaalilla, joka suojaa ruosteelta ja korjaa pienet pintanaarmut itsekseen. LappCoat-pinnan viimeistelee polyesteripulverimaalaus, jonka ansiosta metalliosien pinta on miellyttävän tuntuinen, kiiltävä ja äärimmäisen kestävä. LappCoat-käsittelyn myötä myös värit pysyvät metalliosissa pitkään ja toistuvat raikkaina.

Ainutlaatuisen LappCoat-käsittelystä tekee prosessin tinkimätön toteutus ja tuotannon laadun valvonta. Kaikki LappCoat-käsittelyn vaiheet on auditoitu yksityiskohtia myöten. Lopputuloksen varmistamiseksi olemme auditoineet myös kaikkien LappCoat-käsittelyyn materiaaleja tuottavien alihankkijoiden prosessit.

Takuuaika

Lappset toimittaa takuuaikana rikkoutuneet osat veloituksetta asiakkaalle mikäli rikkotuminen johtuu suunnittelu- materiaali tai valmistusvirheestä. Takuuajan pituus riippuu suunnitellusta kestoiästä, mutta on myös kaupallinen päätös.

Suunniteltu käyttöikä 
Aika minkä tuotteen on suunniteltu kestävän keskimääräisessä käyttöolosuhteessa. Tuotteella ja sen komponenteilla voi olla toisistaan eriävät suunnitellut käyttöiät. Jotkut osat on jo suunnitteluvaiheessa tarkoitettu vaihdettaviksi kerran tai useammin tuotteen eliniän aikana. Tuotteen suunnitteluvaiheessa tehtävien laskelmien lähtöarvot ja erilaisten testien kestot perustuvat suunniteltuun käyttöikään. Suunniteltu käyttöikä on aina pidempi kuin takuuaika. Suunniteltu käyttöikä määrittyy nimensä mukaisesti jo suunnitteluvaiheessa.

Elinkaari
Tuotteen elinkaarella tarkoitetaan koko aikajaksoa tuotteen valmistusvaiheesta tuotteen kierrätykseen elinkaaren lopussa. Elinkaaren aikana tuotetta huolletaan ja mahdollisesti myös peruskorjataan. Peruskorjaukset voivat jatkaa tuotteen elinkaarta huomattavasti suunniteltua kestoikää pidemmäksi. Käytännön elinkaari voi olla myös suunniteltua kestoikää lyhyempi tilanteessa jossa leikkikenttä päätetään uusia muista kuin tuotteiden kulumisesta riippuvista syistä. Elinkaaren pituus riippuu ensisijaisesti elinkaaren aikana tehtävistä päätöksistä huoltoon ja korjaukseen liittyen.

FINNO_220064M_SWING_FRAME.jpg
Leikkivälineet

Leikkivälineissä käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja turvallisia.

Lue lisää
Reference_Finland_Pori_Sport_2015.jpg
Liikuntavälineet

Kestävät ja käyttötarkoitukseen sopivat materiaalit takaavat liikuntavälineidemme korkean laadun.

Lue lisää
Puutarhapenkki ulos Lappset
Puisto- ja kadunkalusteet

Puistokalusteiden ja tarvikkeiden tulee kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita.

Lue lisää
Lappset_package.jpg
Materiaalien kierrätys

Lappsetin tuotepakkaukset ja elinkaaren lopussa olevat tuotteet voidaan kierrättää ja/tai käyttää hyödyksi energiana.

Lue lisää
Turvallisuus-, ympäristö- ja laatusertifikaatit
Lue lisää