Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
5.9.2016

Uudet verkkosivut avaavat oven Lappsetin tuotteisiin, palveluihin ja ajankohtaisiin aiheisiin

Tervetuloa Lappset Group Oy:n uusille verkkosivuille! Olemme uudistaneet verkkopalvelumme ja toivomme, että se palvelee sinua entistä paremmin käydessäsi sivustollamme tietokoneella, pääte- tai mobiililaitteella.

 

Etusivun yläosan kuva.PNG

 

  • Websivuston konseptoinnin johtotähtenä on ollut tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille sekä kaikille sivuston käyttäjille monipuolisesti tietoa tuotteista, palveluista ja ajankohtaisista asioista. Verkkopalvelun kehittämisen taustalla on keväällä tekemämme laaja asiakaskysely, jonka pohjalta sivuston suunnittelu käynnistyi, kertoo markkinointi- ja innovaatiojohtaja Hannu Ylinenpää.

Lappsetin verkkopalvelu on entistä selkeämpi, visuaalisempi ja helppokäyttöisempi. Tuotteita ja palveluita koskevan tiedon äärelle pääsee aikaisempaa helpommin ja monipuolisemmin.

Uusilla sivuilla on vielä käytössä vanha tuotehaku, jota uudistetaan parhaillaan. Se tullaan julkaisemaan loka-marraskuun vaihteessa. lappset.fi –sivustoa kehitetään jatkuvasti, ja tavoitteena on luoda siitä monipuolinen asiakaspalvelun kanava perinteisen asiakaspalvelun rinnalle.

Toimii erilaisilla päätelaitteilla ja älypuhelimella

 

Etusivu iPad näkymä.PNGMobiili Galaxy 5S.PNG

 

lappset.fi –sivusto on responsiivinen ja toimii erilaisilla päätelaitteilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla. Sivusto toimii useimmilla nykyaikaisilla selaimilla. Käyttäjän kannattaa toki ladata tuorein versio käyttämästään selaimesta sivuston toimivuuden varmistamiseksi.

 

Helppo navigoida – Lappset-logo vie etusivulle, sivupolku näyttää missä olet

 

Navigaatioesimerkki.PNG

LAPPSET-logosta pääset aina takaisin etusivulle. Selaimen nuolinäppäimet (yleensä selaimen yläosassa vasemmalla, osoiterivin yhteydessä) auttavat sinua navigoimaan eteen- ja taaksepäin.

Sivupolku näkyy vaaleanharmaassa palkissa. Sivupolulta pääset myös navigoimaan esim. taaksepäin tai takaisin etusivulle.

Tuotehakuun pääsee monta polkua pitkin: suoraan etusivulta, Tuotteet –kohdan kautta ja Hae tuotteita –linkeistä.
 

Ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme auttaa

 

Asiakaspalvelun yhteystietosivu.PNG

Uudistuneen sivuston tehtävänä on auttaa asiakasta, nykyisiä ja tulevia, mahdollisimman helposti paitsi tarvitsemansa tiedon äärelle myös yhteyksiin asiakaspalvelumme ja alueensa myyntihenkilön kanssa. Sen vuoksi sivustolla on useita kohtia, josta voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Painaessasi mobiililaitteella luurin kuvaa, puhelin soittaa automaattisesti asiakaspalvelun numeroon.
 
Sivustolla on myös helppo jättää yhteystiedot, jos haluaa asiakaspalvelumme ottavan yhteyttä. Uutiskirjeen tilaus käy näppärästi sille suunnitellulla lomakkeella. Sen jälkeen on helppo pysyä ajan tasalla Lappsetin tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä uutisista, tai saada tietoa esimerkiksi uusimmasta asiantuntijablogistamme.
 

Enemmän kuvia, vähemmän tekstiä

 

Kuvat ja videot ovat uuden sivuston pääosissa. Tekstien määrää on vähennetty, mutta takuu- ja toimitusehdot sekä muut tarvittavat taustatiedot löytyvät edelleen tekstimuodossa, myös ladattavina PDF-tiedostoina.

 

Valmiita kohteita inspiraation lähteeksi

 

Referenssejä.PNG

 

Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme lisänneet valmiita kohteita, referenssejä, esittelevien tarinoiden määrää selkeästi. Jatkossakin vastikään valmistuneita leikki- ja liikuntapuistoja sekä muita puistokohteita esitellään säännöllisesti.

”Lasten näkökulmasta leikki on siis kokonaisvaltainen kokemus, joka ei välttämättä aina näytä leikiltä aikuisen silmissä.” kirjoittaa Lapin yliopiston kasvatustieteen, erityisesti yhteisöllisen oppimisen ja erilaisten oppimisympäristöjen, apulaisprofessori Pirkko Hyvönen tuoreessa vierasblogissamme. Hän on mm. leikillisten oppimisympäristöjen tutkimuksen pioneereja ja yksi monista asiantuntijabloggareistamme.

Uusitulla verkkosivustollamme leikin, liikunnan, hyvinvoinnin, tuoteturvallisuuden, aluesuunnittelun ja monien muiden alojen asiantuntijat kirjoittavat säännöllisesti blogissamme. Kannattaa siis seurata Lappsetin blogia!

Some-kanavamme on koottu etusivun alaosaan, josta asiakas ja sivuston käyttäjä voi helposti saada tietoa mm. vasta valmistuneista kohteista Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Tiesitkö, että rovaniemeläinen Lappset vie tuotteitaan noin 50 eri maahan? Tervetuloa seuraamaan Lappsetin toimintaa some-kanavissa #lappset @LappsetGroup!

Yhteistyössä monialaisen tiimin kanssa

Verkkopalvelun luominen on aina laajan eri alojen ammattilaisten kanssa tehtävän yhteistyön tulos. Konsernin markkinointitiimin lisäksi lappset.fi -sivuston konseptointiin ja sisällön suunnitteluun sekä testaukseen on osallistunut asiakkaitamme, kotimaan ja viennin asiakaspalvelun edustajia, tuotekokonaisuuksista vastaavia konseptimanagereita, IT, kotimaan myynnin edustajia, tuotekehityksen sekä MyDesign! ja PlayCare –palvelun edustajia.

Sivuston taustalla on Tietotalo Infocenter Oy:n InfoWeb –julkaisujärjestelmä, jonka lisäksi Tietotalon tiimi on vastannut myös konseptisuunnittelusta ja visuaalisen ilmeen muotoilusta. He ovat tuottaneet myös osan sisällöstä yhteistyössä konsernin markkinointitiimin kanssa.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisideoita! Lähetä palautteesi ja ehdotuksesi osoitteeseen lappset@lappset.com

Lisätietoja:
- Markkinointi- ja innovaatiojohtaja Hannu Ylinenpää, puh. 040 556 3427, hannu.ylinenpaa@lappset.com
- Viestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi, puh. 040 481 4543, irma.kuukasjarvi@lappset.com