Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
17.1.2018

Tervetuloa Vihertekniikka-näyttelyyn Jyväskylän Paviljonkiin 14.–15.2.2018

Valtakunnalliset Viherpäivät kokoavat viheralan ammattilaiset yhteen helmikuussa. Viherpäivät on Suomen suurin vuosittainen viheralan ammattilaistapahtuma, johon sisältyy seminaareja ja Vihertekniikka-näyttely. Tapahtuman järjestää Viherympäristöliitto ry.

Löydät Lappsetin osastolta B325

Lappset tuo mukanaan Viherpäiville interaktiivisen jalkapalloseinän, Sutun. Sutu soveltuu niin ammattimaiseen tarkkuus- ja taitoharjoitteluun kuin rentoihin pihapeleihin koulupihoilla ja julkisissa puistoissa. Sutu perustuu 16 iskuherkkään paneeliin, jotka mittaavat ja reagoivat pallon osumiin. Välkkyvät LED-valot ja kaiuttimet antavat pelaajalle palautetta ja ohjaavat pelin kulkua. Käyttäjäkokemuksiin perustuen Sutun pelien parissa viihtyvät jalkapalloa harrastavat aikuiset ja nuoret, mutta myös ne, jotka eivät muuten ohjautuisi pallopelien pariin. 

Katso video, inspiroidu ja tule testaamaan!

PlayCare - leikin ja liikunnan turvallisuuden puolesta

Lappsetin osastolla on mukana myös PlayCare, joka toivottaa näyttelyvieraat tervetulleiksi keskustelemaan leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluista. PlayCare luo leikki- ja liikunta-alueiden omistajille mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla kaikki piha- ja puistokalusteet alan parhaalla ammattitaidolla. Näyttelyssä pääset tutustumaan erityisesti PlayCaren uusimpaan palvelukokonaisuuteen, alustojen puhdistukseen. 

ASENNUS_1.jpg

Paviljongin ulkopuolelle kohoaa Cubic

Linnunpesäkeinussa lapset istuvat kuin linnunpoikaset pesässään. Matka puumajaan vaatii ponnisteluja. Se on kuin matka oksalta oksalle, uusiin seikkailuihin. Kun leikit on leikitty, on aika palata maan tasalle tuubiliukumäkeä alas liukuen. Leikin ohessa lasten motoriset, sosiaaliset, kognitiiviset ja emotionaaliset taidot kehittyvät kuin huomaamatta.

cubic_uutinen.jpg

Lappsetin uutuustuote, puumajan innoittama Cubic nousee Jyväskylän Paviljongin ulkopuolelle Vihertekniikkanäyttelyn ajaksi. Pihalle kohoava Cubic on varsinaista tuotteesta pelkistetympi versio, kuitenkin oikeissa mittasuhteissa. Cubic on urbaanin leikkipuiston komein puumaja, ohittamaton maamerkki ja varsinainen tilaihme.

Ilmoittaudu Lappsetin näyttelyvieraaksi

Voit Rekisteröityä ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi, tulosta nimikortti ja ota se mukaasi tullessasi messuille. Rekisteröitymislinkki: http://www.paviljonki-klubi.fi/paviljonkiklubi/?page=register&regist=1&evid=210&inwa=QyOrzpuyTa5XM211

Tapahtumapaikka Paviljonki sijaitsee keskellä Jyväskylää, aivan matkakeskuksen vieressä. Paviljongin näyttelyhallissa B on yli 90 näytteilleasettajaa. Kaikki kaupungin palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Näyttelyhallien yhteydessä on laajat pysäköintihallit.

Näyttely on avoinna:
Keskiviikkona 14.2. klo 9–17
Torstaina 15.2. klo 9.30–15

Halutessasi voit ilmoittautua mukaan myös maksulliseen seminaariohjelmaan. 
Katso lisää tapahtuman ohjelmasta Viherympäristöliitto ry:n sivuilta: www.vyl.fi/viherpaivat