Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
9.2.2021

Sisu Fitness –sarja täydentyy säädeltävillä painoilla

sisu fitness news.jpg Lappsetin Fitness-sarjan kuntoiluun ja urheiluun suunnitellut tuotteet tarjoavat monipuoliset sisätiloista tuttujen kuntosalien harjoittelutoiminnot. Ulkokuntoilupuistossa onnistuvat niin perinteiset kuntosaliharjoitteet kuin crossfit-tyyppiset treenit kehonpainoharjoittelun lisäksi.

Korona muuttaa ihmisten kuntoilutottumuksia. Yhä useampi valitsee kuntoilupaikakseen ulkona olevat kuntoilupuistot, joissa turvaetäisyydet on helppo pitää. Sisu Fitness –sarja on saanut kauan kaivattuja tuotelisäyksiä, kun säädettävät painot täydentävät monipuolista liikuntatuotteiden sarjaa.

”Ihmisten kuntoilukäyttäytymisen muutos on meille Lappsetille suuri mahdollisuus. Kun kuntoilijat ja urheilijat valitsevat yhä useammin terveysturvalliset ulkokuntoilupuistot, niin se mahdollistaa meidän asiakkaillemme yhä monipuolisempien kuntoilualueiden suunnittelun”, liikuntatuotteiden konseptipäällikkö Aarni Mertala iloitsee.

Säädeltävät painot ovat olleet kuntoilijoiden toiveena

Lappsetin Fitness-sarjan kuntoiluun ja urheiluun suunnitellut tuotteet tarjoavat monipuoliset sisätiloista tuttujen kuntosalien harjoittelutoiminnot. Ulkokuntoilupuistossa onnistuvat niin perinteiset kuntosaliharjoitteet kuin crossfit-tyyppiset treenit kehonpainoharjoittelun lisäksi.

Säädeltävät painot ovat keskeinen osa lihaskuntoharjoittelua, ja nyt Sisu Fitness –malliston laajentuessa, ne ovat tulleet mukaan tuotemallistoon. Uniikiksi niiden toiminnan tekee täysin portaaton painonsäätömekanismi, joka on kehitetty Lappsetin oman tuotekehitystiimin voimin.

Koteloitu painopakka, jonka sisällä säädeltävät painot sijaitsevat, on käytännössä täysin huoltovapaa. Vastuksen säätö on täysin portaaton, ja mekanismi on sama kaikissa harjoitteissa, mikä tekee painojen säädön yksinkertaiseksi, helpoksi ja kevyeksi.

Kuntoilijalle ja urheilijalle riittää painoja valittavaksi oman voimatason mukaan, sillä painojen vaihteluväli on 5-85 kiloa.

Tuotteen TüV –turvallisuussertifikaattiprosessi on käynnissä, ja sertifikaatti saadaan myöhemmin keväällä. Säädeltävät painot sisältävä pressi on pintaperusteinen.

Lappsetin mekaniikka- ja tuotesuunnittelua

Sisu Fitnessin tuotteet ovat Lappsetin oman tuotekehityksen ja –muotoilun käsialaa. Liikuntatuotteiden valikoima täydentyy uusilla monipuolista harjoittelua tukevilla tuotteilla.

Sisu Fitness -laitteissa painopakka on sijoitettu metallikotelon sisään. Painopakkaa voidaan siirtää säätöpyörää kääntämällä, jolloin pakka liikkuu lähemmäksi tai kauemmaksi laakerointipisteestä muuttaen käyttäjän kahvoissa tuntemaa vastusta täysin portaattomasti. Kahvoissa tuntuva vastus (kg) voidaan lukea laitteen päälyosassa olevasta mitta-asteikosta. 

Sisu Fitnessin metalliosat valmistetaan pääosin Lappsetin Tallinnan tehtaalla ja se pinnoitetaan LappCoat –menetelmää käyttäen. HPL-levyt tehdään Rovaniemen tehtaalla. Tuotteen kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä, ja painokotelon yläosassa oleva mitta-asteikko on valmistettu polykarbonaatista. Tuotetta on tällä hetkellä saatavilla kelta-mustana väriyhdistelmänä, myöhemmin mahdollisesti myös muissa Lappsetin tutuissa väreissä, kuten limenvihreänä, ompunpunaisena, sinisenä tai vihreänä.

Alankomaissa toimivan Yalpin myyntijohtaja Kristian Tienstra kommentoi Sisu Fitnessiä:

”Pidän tuotteen ulkoasusta. Se sopii erinomaisesti kaupunkiympäristöihin, ja on erittäin hyvä lisä liikuntatuotteiden portfolioon.”

Lisätietoja: 

Aarni Mertala, konseptipäällikkö, sport. 

aarni.mertala@lappset.com, +358 40 032 8481