Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
4.9.2017

Petteri Kaniini sai toisen elämyspuiston Isoon-Britanniaan

Peter Rabbit Flamingoland 2017.jpeg Petteri Kaniini ystävineen on saanut toisen seikkailupuiston Isoon-Britanniaan, kun Lappset Creativen suunnittelema ja valmistama kokonaisuus avattiin Flamingo Landin huvi- ja elämyspuiston yhteyteen Yorkshireen heinäkuussa 2017. Kuva: Flamingo Land.

Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava Lappset Creative on toimittanut Petteri Kaniinin seikkailupuiston Flamingo Landin huvi- ja eläinpuistoon. Seikkailupuisto on noin tuhannen neliömetrin kokoinen, ja se valmistettiin sekä asennettiin noin kolmessa kuukaudessa. Puisto avattiin heinäkuun lopussa. Kyseessä on toinen Lappsetin Isoon-Britanniaan toimittama Petteri Kaniinin seikkailupuisto.

- Beatrix Potterin klassikkosatu on erittäin suosittu brittien keskuudessa. Heinäkuussa valmistunut Petteri Kaniinin seikkailupuisto täydentää Flamingo Landin huvi- ja eläinpuistoa mahdollistaen keskuksen ympärivuotisen toiminnan. Aikaisemmin huvipuisto oli avoinna ainoastaan kesäisin, ja eläinpuisto myös talvisin, kertoo Lappset Creativen johtaja Johan Granholm.

Tässä Petteri Kaniinin elämyspuistossa Herra Reposen maja on kohteen vetonaula. Lasten tehtävänä onkin hakea ketun pöllimät vihannekset ja paeta salaista reittiä pitkin. Toki Petteri Kaniini ystävineen ja sadusta tuttuine muine hahmoineen on ollut teemapuiston suunnittelun keskiössä. Herra Reposen majan lisäksi puistoon suunniteltiin muita sadusta tuttuja elementtejä. Jeremias Rimppakintun lammella oleva puuvene valmistettiin ja maalattiin käsityönä Lappsetin Rovaniemen tehtaalla. Myös traktori syntyi rovaniemeläistehtaan työntekijöiden kädenjälkeä pienten lasten iloksi.

Teemapuiston kaikki leikkivälineet ja toiminnot on suunniteltu ja muotoiltu sadusta tuttujen elementtien pohjalta kannustamaan lapsia tutkimaan ympäristöä ja uskaltautumaan seikkailullisiin sekä samalla opettavaisiin leikkeihin, sadusta tuttujen hahmojen tavoin. Lappset on huolehtinut siitä, että kaikki seikkailupuiston leikkipaikkavälineet, puumajat ja muut yksityiskohdat täyttävät Euroopan Union asettamien turvallisuusstandardien vaatimukset, kuten kaikissa muissakin toimittamissaan leikki- ja liikuntapaikkakokonaisuuksissa.

- Seikkailupuiston ideana on ruokkia lasten mielikuvitusta, kannustaa uteliaisuuteen ja ahaa-elämysten syntymiseen sekä yhdessä tekemiseen. Lappsetille tämän kokonaisuuden suunnittelu ja toteuttaminen asennuksineen on ollut erittäin mielekäs tehtävä, Johan Granholm kuvailee.

3D Area Design Peter Rabbit Adventure Park Flamingo Land UK II by Lappset Creative - Copy.PNG 

Havainnekuva Flamingo Landin matkailukohteeseen rakennetusta Petteri Kaniinin seikkailupuistosta. Kokonaisuus on noin tuhannen neliömetrin kokoinen, jossa uutena on mm. Herra Reposen maja. Lappset Creative suunnitteli seikkailupuiston ja vastasi myös tuotteiden asennuksesta. Kuva: Lappset Creative.

Lappset vastasi Flamingo Landin Petteri Kaniini -elämyspuiston suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan huolehtiessa maatöistä ja -rakenteista. Puistoon kuuluvien leikkipaikkavälineiden ja muiden tuotteiden tuotanto aloitettiin Lappsetin Rovaniemen tehtaalla huhtikuun puolivälissä, ja heinäkuun puolivälissä puisto oli valmiiksi asennettuna Isossa-Britanniassa.

Kokonaisuus toteutettiin yhteistyössä asiakkaan ja Petteri Kaniinin tv-oikeuksista ja lisensoinnista vastaavan Silvergate Median sekä satuhahmon immateriaalioikeuksia hallinnoivan Penguin Ventures –yrityksen kanssa.

Peter_rabbit_2.jpg 

Tämäkin traktori, kuten lähes kaikki muutkin Petteri Kaniinin seikkailupuistoon valmistetut tuotteet ovat Lappsetin Rovaniemen tehtaan työntekijöiden kädenjälkeä. Suunnittelu puolestaan teemapuistojen liiketoiminnasta vastaavan Lappset Creativen käsialaa. Kokonaisuus valmistui ja asennettiin reilussa kolmessa kuukaudessa. Kuva:Flamingo Land Resort .

.

Maailman ensimmäinen Beatrix Potterin satuhahmoon perustuvan Petteri Kaniinin seikkailupuisto valmistui Lappsetin toimittamana keväällä 2016 noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta sijaitsevaan Willowsin maatilamatkailukohteeseen.

Lisätietoja:
- Johtaja Johan Granholm, Lappset Creative, puh. +358 40 532 4183, johan.granholm@lappset.com
www.lappsetcreative.fi                                                                                                                                                                                                   - http://www.flamingoland.co.uk/theme-park/kidsrides/peter-rabbit-adventure.html

#lappset #lappsetcreative #themedattractions #peterrabit #flamingoland
@flamingolanduk @flamingolandresort