Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
1.12.2020

Pekka Hyysalo Lappsetin Sisu-konseptin brändilähettilääksi

Hyysalo Pekka 2020 10.jpg Entinen pro-tason freeskiurheilija Pekka Hyysalo toimii jatkossa Lappsetin tammikuussa 2021 lanseerattavan Sisu-tuotekonseptin lähettiläänä. Pekka on modernin suomalaisen sisun esikuva. Hän on luonut sisusta positiivisen ja innostavan asian. Valokuva: Janne Airaksinen/Lappsetin kuva-arkisto.

Lappset Group Oy aloittaa yhteistyön FightBack –henkilöbrändistään tunnetun freeskiurheilija Pekka Hyysalon kanssa. Hän toimii lähettiläänä Lappsetin uudelle tammikuussa 2021 julkaistavalle Sisu-tuotesarjalle. Pekka inspiroi ihmisiä ulkoliikunnan pariin oman tarinansa, persoonansa ja positiivisen sisun kautta.

”Sisua on monenlaista. Yksi menee läpi harmaan kiven hampaat irvessä. Toiselle jokainen hetki on arvokas ja nautittava ilon aihe haasteesta huolimatta tai juuri ison haasteen vuoksi. Pekka Hyysalo on suomalaisen sisun esikuva, johon hän on onnistunut muokkaamaan iloisen ja positiivisen näkökulman,” liikuntatuotteiden konseptipäällikkö Aarni Mertala perustelee.

Arvot ja ajatusmaailma sopivat yhteen

Tuotesarjan lähettilääksi haettiin vaikuttajaa, jonka viesti ja ajatusmaailma tukisivat myös Lappsetin arvoja.

”Pekka Hyysalon ja FightBack-brändin ajatusmaailmat osuivat täydellisesti yhteen. Lappset ja FightBack pyrkivät toiminnallaan edistämään kaikenikäisten ihmisten hyvinvointia. Liikkumisen merkitys, Pekan sisukkuus ja positiivinen ajattelu ovat arvoja, joita haluamme nostaa esiin myös Sisu-tuotesarjan tarinan mukana,” Mertala korostaa.

Pekka Hyysalo tulee olemaan vahvasti mukana Sisu-tuotesarjan markkinoinnissa tuottamalla erilaisia sisältöjä kuluvan ja seuraavan vuoden aikana Lappsetin viestintäkanaviin.

”Rakastan liikuntaa ja olen superkiitollinen saadessani mahdollistaa liikkumisen ilon monille Lappsetin kanssa. Sisu on polttoaine, jolla saa ihmeitä aikaan, ja siksi seison Sisu -sarjan rinnalla ylpeänä!”, Pekka Hyysalo toteaa yhteistyöstä.

Ulkokuntoilualueet mahdollistavat terveysturvallisen harjoitusympäristön

Ulkoilmassa olevien kuntoilualueiden suosio kasvaa koko ajan niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Korona-aikana turvavälit tulevat pidetyiksi kuin luonnostaan ulkona kuntoillessa. 

Tammikuussa 2021 markkinoille tuleva Sisu-tuotesarja täydentää Lappsetin laajaa ulkoliikuntatuotteiden valikoimaa merkittävästi. Sisu-tuotteiden myötä kuntoilijat ja urheilijat saavat käyttöönsä muun muassa säädeltävät painot lihaskuntoharjoitteluun. Tuotekonseptiin kuuluu myös crossfit-tyyppiseen harjoitteluun kuuluvat telineet.

”Saavuttaaksesi tavoitteet, on valittava keinot, tapa ja asenne, joilla tavoitteet saavutetaan. Pekan esimerkki osoittaa, ettei mikään ole mahdotonta. Ajattele isosti, mutta sitoudu hetkeen. Ole positiivinen ja nauti matkasta. En tiedä parempaa reseptiä liikuntaan: ollaan sisukkaita hymy huulilla,” liikuntatieteiden maisteri Mertala tähdentää.

 

Slide1.PNG
Katso videolta mitä sisu merkitsee Pekka Hyysalolle. 

Lisätietoja:
- Aarni Mertala, liikuntatuotteiden konseptipäällikkö, puh. +358 400 328 481, aarni.mertala@lappset.com
- Sari Kanti-Paul, puh. +358 50 538 6243, sari@fightback.fi