Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
21.5.2021

Nuuskamuikkusen leiri on toinen Lappsetin muumiteemainen leikkivälinekonsepti

Post 3-2 Nuuskamuikkunen_Porkkana_1200x630-NEW.png Nuuskamuikkusen leiri on toinen Lappsetin muumiteemainen leikkivälinekonsepti.
lappset-moomin-snufkins-forest%20(11)%20smaller-lores.jpg Lappsetin Muumipuistot on suunniteltu niin, että ne tarjoavat eri-ikäisille lapsille aidon ja hauskan leikkiympäristön.

Lappset ja Moomin Characters Oy aloittivat yhteistyön vuonna 2019. Moomin Play by Lappset on sarja valmiita muumiteemaisia leikkipaikkavälineitä. Nyt markkinoille ilmestyvä Nuuskamuikkuselle omistettu leikkikokonaisuus sisältää monipuolisen tornileikin, teltan ja tunnelin. Lisäksi alueeseen kuuluu erilaisia tasoja, jotka soveltuvat tasapainoiluun tai pöytä-ja istuintasoiksi. Alue voidaan sijoittaa myös Muumitalon piha –kokonaisuuden viereen. Tuotteet valmistetaan Rovaniemellä ja merkkinä suomalaisesta työstä niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Moomin Play by Lappset – on sarja muumiteemaisia leikkipaikkavälineitä, jotka on suunniteltu pienille esikoulu-ja kouluikäisille lapsille, tukemaan heidän oppimistaan ja mahdollistamaan heille erilaisten Muumitarinoiden tunnelman aidossa ympäristössä. Moomin Characters Oy:n kanssa yhteistyössä eri Muumihahmoille luotu sarja sisältää sekä valmiita pakettiratkaisuja että yksittäisiä tuotteita.

- Yhteistyö on ollut erittäin antoisaa alusta alkaen juuri sen vuoksi, että kyseessä ovat Muumit; hahmot, joita sekä nuoret että vanhat rakastavat, ja joihin liittyy vahva tunnemuisto. Puistot luovat ympäristön, jossa Muumien maailman voi oikeasti kokea, sanoo Lappsetin muotoilusta vastaava Group Design Manager Kirsi Svärd.  

Positiiviset arvot yhteistyön keskiössä

Lappsetin Muumipuistot on suunniteltu niin, että ne tarjoavat eri-ikäisille lapsille aidon ja hauskan leikkiympäristön. Nuuskamuikkusen leiripaikan keskeinen leikkituote symboloi metsää, jossa voi leikkiä kolmessa eri tasossa.

Jännittävässä, inklusiivisessa Nuuskamuikkusen metsässä leikki on mahdollista myös toimintarajoitteisille lapsille. Kiipeilytornissa on toiminteita kolmessa tasossa. Maantasalla leikitään piilosta, tasapainoillaan ja loikoillaan tiheäsilmäisellä kalaverkolla. Toiselle tasolle noustaan helposti kolmiolattioita pitkin ja lasketellaan alas liukumäkeä pitkin. Korkein taso saavutetaan kaarevaa kiipeilyseinää nousten. Ylhäällä voi tutkia ympäristöä leikkikaukoputkella ja lasketella sitten alas korkeammasta liukumäestä. Tuotteeseen sisältyy kaksi peliä: Nuuskamuikkusen labyrintti ja Etsimisleikki.

- Muumit edustavat samoja positiivisia arvoja kuin Lappset, kuten ystävyyttä, rohkeutta, suvaitsevaisuutta, yhdenvertaisuutta ja luonnon kunnioittamista. Tämä yhdistävä tekijä on ollut erittäin tärkeä osa Moomin Characters Oy:n kanssa tehtävää yhteistyötä. Muumileikkipaikat on suunniteltu julkisiin ulkotiloihin, minkä vuoksi ne ovat kaikille avoimia, edellytyksistä riippumatta, Kirsi Svärd tähdentää.

Tutustu muumiteemaisiin leikkivälineisiin: https://www.lappset.fi/Tuotteet/Leikkivalineet/Moomin-Play-by-Lappset

Snufkins-Vally-Layout-V-2.2_0a2-lores-1600-900.jpg


Lisätietoja:

Markkinointisuunnittelija Sara Wagner-Prenner 
Puh. +35840 631 0140
sara.wagner-prenner@lappset.com