Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
7.4.2021

Nimitysuutinen: Heli Koistinen aloittaa henkilöstöpäällikkönä 8. huhtikuuta 2021

Koistinen Heli Web.jpg Heli Koistinen liittyy Lappsetin tiimiin 8.4.2021 alkaen People & Culture Managerin roolissaan. Hän kehittää henkilöstön osaamista ja kyvykkyyttä monin eri tavoin. Heli siirtyy Lappsetille Helsingin kaupungin palveluksesta. Lämpimästi tervetuloa Lapsetille!

KM Heli Koistinen aloittaa Lappset-konsernin People & Culture Managerina 8. huhtikuuta 2021. Hän kehittää ja luo kansainvälisiä henkilöstön kehittämisen prosesseja ja –käytänteitä (HRD). Heli raportoi People & Culture –johtaja Ann-Mari Tuomiselle.

Helin rooliin kuuluvat mm. henkilöstön ja esihenkilöiden valmennus ja sparraus, johtamisen ja esimiestyön kehittäminen sekä osaamisen ja suorituksen johtaminen ja osaamispotentiaalin kasvattaminen (Talent Management). Lisäksi hän vastaa rekrytointi- ja perehdytysprosesseista. HR-viestintä ja sisäisen sekä ulkoisen työnantajamielikuvan vahvistaminen koko Lappset-konsernissa kuuluvat myös hänen vastuulleen.

”Edistän työlläni hyvän työpäiväkokemuksen kehittymistä ja sitä, että meillä on työssämme mahdollisuuksia kasvuun ja että Lappsetille hakeutuu niin Suomeen kuin muihinkin toimipaikkoihin töihin osaajia, jotka haluavat olla osa vahvoille arvoille rakentuvaa Lappsetin kulttuuria,” Heli Koistinen tiivistää työnsä keskeisiä tavoitteita.

Heli Koistisen työpiste sijaitsee Helsingin toimistollamme, Valimotiellä. Tällä hetkellä koronatilanteen jatkuessa hän tekee etätöitä.

”Kannatan vahvasti monimuotoisia työn muotoja, muun muassa etä- ja lähityön yhdistelmää niissä kohdin, missä se on tarkoituksenmukaista. Tehtävässäni on myös olennaista oppia tuntemaan lappsetilaisia Suomessa ja maailmalla, mikä tarkoittaa sitä, että kun epidemiatilanne sen mahdollistaa, tulen myös tutustumaan ihmisiin kasvokkain. Toivottavasti tämä on jo pian mahdollista!”   

Helsingin kaupungin palveluksesta Lappsetille

Ennen siirtymistään Lappsetille hän toimi Helsingin kaupungin palveluksessa, Kulttuurin ja Vapaa-ajan toimialan digiohjelmassa, jossa hän kehitti osaamista, työkulttuuria, johtamista ja niihin liittyvien oppimisen työvälineiden ja -prosessien kehittämistä. Sitä ennen hän on työskennellyt monipuolisissa HRD-tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. Lisäksi hän on toiminut yrittäjän roolissa kouluttajana ja johto-/esihenkilöiden coachina.

”Lapset on brändinä ja yrityksenä kiinnostava ja värikkäät, toimivat ja turvalliset liikkumiseen aktivoivat ratkaisut ovat juuri sitä, mitä tämä maailma tarvitsee. Koen merkityksellisenä työn, jossa voin edistää eri ikäisten ihmisten aktiivisempaa elämää - kaiken tämän digitekemisen vastapainona. Koen, että maailma jossa on enemmän iloa ja inspiraatiota liikkumiseen ja aktiiviseen oloon, on meille kaikille parempi paikka olla ja elää,” Heli Koistinen toteaa.

Koulutukseltaan Heli on Helsingin yliopistosta vuonna 2001 valmistunut kasvatustieteen maisteri. Sen lisäksi hän on sertifioitu coach (työyhteisövalmentaja), (Associate Certified Coach, ACC, ja European Mentoring & Coaching Council, EMCC Team Coach). 

Tervetuloa Lappsetin tiimiin!

Lisätietoja:
- Ann-Mari Tuominen, VP, People & Culture, etunimi.sukunimi@lappset.com
- Heli Koistinen, People & Culture Manager, etunimi.sukunimi@lappset.com