Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
11.4.2019

Muumit ja Lappset aloittavat aktiviteettipuistoja koskevan yhteistyön

Muumin Troll in winter.jpg Lappset Creative ja Muumit aloittavat aktiviteettipuistoja koskevan yhteistyön. Muumipeikolle ystävineen Creative sunnittelee, valmistaa ja toimittaa aktiivisuuteen kannustavia kohteita eri puolille maailmaa. Euroopan markkinoilla Muumimaailma toteuttaa teemapuistojaan, kuten aikaisemminkin. Kuva: Muumien kuva-arkisto.
Niiskuneiti ja Pikku Myy kesäniityllä.jpg Kesä tai talvi. Muumit seikkailevat läpi vuoden. Jatkossa kaikki muumifanit pääsevät kokemaan seikkailuja Muumipeikon ja Pikku Myyn tavoin muumiteemaisissa aktiviteettipuistoissa. Kuva: Muumien kuva-arkisto.

Muumien tavaramerkkilisenssiä hallinnoiva Bulls, Moomin Characters ja Lappset Group Oy ovat solmineet muumiteemaisia aktiviteettipuistoja ja muumiteemaista leikkipaikkavälinesarjaa koskevan yhteistyösopimuksen. Sen mukaan Lappsetin aktiviteettipuistoista vastaava liiketoimintayksikkö Lappset Creative alkaa suunnitella ja toimittaa muumiteemaisia aktiviteettipuistoja valituilla markkinoilla. Lisäksi sopimus mahdollistaa muumiteemaisen leikkipaikkavälinemalliston tuottamisen globaaleille markkinoille.

- Muumi on suuri suomalainen ikoni, joka perustuu taiteeseen ja kirjoihin. Muumit ovat ilahduttaneet lapsia vuodesta 1945 lähtien. Pitkä historia ja ympäristöä, seikkailua, ystävyyttä sekä rakkautta koskevat arvot sopivat täysin yksiin Lappsetin arvojen kanssa, sanoo Lappset Creativen Kiinan tytäryhtiön maajohtaja Miia Tähtinen.

Tähtisen mukaan Muumit ja Lappset ovat tahoillaan luoneet suomalaista leikkikulttuuria, joka pohjautuu turvallisuuteen, kehittävään toimintaan, oppimiseen, luontoon ja yhteisöllisyyteen. 

- Yhteistyö sopimuksen valmistelussa on toiminut saumattomasti yhteisen arvopohjan ansiosta, Tähtinen korostaa.

Lappset Creativelle kyseessä on uusi merkittävä strateginen ja maailmanlaajuinen kumppanuus, joka sisältää kaksi osaa. Ensimmäinen koskee valituille markkinoille tähtäävien muumiteemaisten aktiviteettipuistojen suunnittelua ja valmistusta. Naantalin Muumimaailmalla on yksinoikeus rakentaa Muumien teemapuistoja Euroopan alueella, minkä vuoksi Lappsetin ja Muumien välinen sopimus koskee muita markkinoita. Yhteistyön toinen osa sisältää Lappset-konsernille muumiteemaisen leikkipaikkavälinesarjan luomisen osaksi Lappsetin globaalia vakiotuotemallistoa. 

- Tavoitteena on myös kehittää muumimainen tapa leikkiä, eräänlainen leikin ja ilon kartta, Miia Tähtinen lisää.

Lisätietoja:
- Maajohtaja Miia Tähtinen, Lappset Creative China, +86 136 11977435, etunimi.sukunimi@lappset.com

Lappset Creative

Lappset Creative on Lappset-konsernin teemapuistojen suunnittelusta ja valmistuksesta vastaava liiketoimintayksikkö. Se suunnittelee, valmistaa ja asentaa teemoitettuja aktiviteettipuistoja yhteistyössä monien kansainvälisesti tunnettujen ja rakastettujen lastenbrändien kanssa. Lappset Creativen yhteistyökumppaneiden verkostoon kuuluvat Muumien lisäksi mm. Merlin Entertainmentsin ja Mattelin tunnetuimmat hahmot sekä Beatrix Potterin sadusta tuttu Petteri Kaniini ystävineen. Lappset Creative on osa lähes 50-vuotiasta Lappset Groupia. Lappset Creativella on toimipisteet Rovaniemen lisäksi Lontoossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2012 lähtien se on toimittanut lukuisia sisä- ja ulkotiloihin suunniteltuja lapsiperheiden elämyskohteita sekä freestyle-puistoja maailmanlaajuisesti.
www.lappsetcreative.com
#muumit #aktiviteettipuisto #leikki #lappset #lappsetcreative