Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
11.2.2019

Leikkijohtaja Risto Ikäheimolle Puutarhaliiton kultainen kunniamerkki

Ikäheimo Risto Puutarhaliiton kultainen ansiomerkki Viherpäivät Jyväskylä 07 02 2019.JPG Liikuntaneuvos, leikkijohtaja emeritus Risto Ikäheimo vastaanotti Puutarhaliitto ry:n kultaisen kunniamerkin Jyväskylässä 7. helmikuuta 2019 pidettyjen Viherpäivien yhteydessä. Kuvassa vasemmalta Risto Ikäheimo, Viherympäristöliiton hallituksen puheenjohtaja Sauli Rouhinen, Puutarhaliiton hallituksen puheenjohtaja Risto Lehto ja toimitusjohtaja Timo Taulavuori.

Puutarhaliitto ry myönsi liikuntaneuvos Risto Ikäheimolle kultaisen kunniamerkin hänen elämäntyöstään monialaisen kaupunkisuunnittelun edistämisestä.

Risto Ikäheimo on aktiivisesti edistänyt yhteistyötä eri toimialojen kesken. Hän on työuransa aikana korostanut viheralan, liikunta-alan ja kuntien päättäjien välistä yhteistyötä kaupunkiympäristöjen suunnittelussa. Eläkkeelle jäämisen jälkeenkin hän käy edelleen puhumassa eri tilaisuuksissa ja tapaa vaikuttajia.

”Olette jo varhain ymmärtäneet ja tuoneet sen esille lukuisissa tilaisuuksissa, että liikuntaa voi lisätä viheralueilla laadukkaiden ja värikkäiden leikki- ja liikuntavälineiden avulla. Ajatuksissa on myös ollut se, että aktiivisella viheralueella kohtaavat luontevasti eri sukupolvet”, palkitsemisen perusteluissa todetaan.

Kultainen kunniamerkki luovutettiin Risto Ikäheimolle 7. helmikuuta 2019 Jyväskylässä pidettyjen Viherpäivien yhteydessä. Tunnustuksen luovuttivat Viherympäristöliiton puheenjohtaja Sauli Rouhinen, Puutarhaliiton hallituksen puheenjohtaja Risto Lehto ja toimitusjohtaja Timo Taulavuori.

Työuransa jälkeen Risto Ikäheimo on innostunut taiteesta, jonka lisäksi hän metsästää ja kuntoilee monipuolisesti hiihtäen, pyöräillen ja golfia pelaten.