Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
8.5.2015

Leikin iloa IsoKristiinan ostoskeskukseen Lappeenrannassa

IsoKristiina Lappeenranta (2).JPG IsoKristiina Lappeenranta
IsoKristiina Lappeenranta (1).JPG IsoKristiina Lappeenranta

 

Shoppailu on nuorista ja aikuisista mukavaa puuhaa. Pienempien lasten näkökulmasta shoppailu voi kuitenkin käydä pitkäveteiseksi ilman kunnon leikkipaikkaa, jossa piipahtaa kiikkumassa, keinumassa ja nauttimassa leikin lumoista.

Kauppakeskus IsoKristiinan laajennustyössä on huomioitu leikki-ikäisten tarpeet. Liikekeskuksen omistava Citycon Oyj tilasi lapsille laadukkaan leikkipaikan Lappsetilta. Ostoskeskuksen tilat laajenivat noin 11 600 neliömetrillä, ja uudistetun kauppakeskuksen avajaisia vietettiin railakkain menoin 7. toukokuuta 2015. Samalla avattiin myös lasten leikkialue.

IsoKristiinan ostoskeskus on kansainvälisestikin poikkeuksellinen. Sen tiloissa sijaitsee mm. Lappeenrannan kaupunginteatteri, elokuvateatterin, erikoisliikkeiden ja ruokakaupan sekä ravintoloiden lisäksi.

Lappset on toteuttanut liiketilat omistavalle Cityconille aikaisemmin heidän brändinsä mukaiset leikkiympäristöt Jyväskylän Forumiin ja Lahden Trioon.

Citycon Oyj on vähittäiskaupan tiloihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiö omistaa 36 kauppakeskusta, 41 muuta liikekiinteistöä sekä johtaa ja kehittää kahta kauppakeskusta Suomessa omistamatta sitä itse. Yhtiön omistamista kauppakeskuksista 23 sijaitsee Suomessa, 9 Ruotsissa ja 4 Baltiassa. Yhtiö on perustettu vuonna 1988. 

Lisätietoja ostoskeskusten leikkipaikoista antaa:

IsoKristiina Lappeenranta (1).JPG