Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
6.5.2020

Lappsetin laatu- ja ympäristönhallintajärjestelmät sekä puun alkuperäketjun hallinta läpäisivät ulkoisen auditoinnin kirkkaasti

Rovaniemen tehdas by Esa Junttila.JPG Rovaniemen tehdas iltavalaistuksessa. Inspecta Sertifiointi Oy:n suorittamassa ulkoisessa auditoinnissa ei todettu poikkeamia. Lappsetin laatu- ja ympäristönhallintajärjestelmät sekä PEFC puun alkuperäketjun hallintaprosessi ovat kunnossa. Valokuva: Esa Junttila.

Inspecta Sertifiointi Oy auditoi etänä 28.-29.4.2020 laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä PEFC -puun alkuperäketjun hallintajärjestelmän. Kaikki läpäisivät ulkoisen tarkastelun kirkkaasti.

Huhtikuussa pidetyn ulkoisen arvioinnin kohteena olivat johtaminen, markkinointi, tuotanto, ympäristö ja puun alkuperäketjun hallinta. 

Lappsetilla käytössä olevat järjestelmät läpäisivät auditoinnin jälleen hienosti ilman poikkeamia. Inspecta Sertifiointi Oy suosittelee niihin liittyvien sertifikaattien voimassaolon uusimista. 

Auditoinnin piiriin kuuluvat sertifikaatit ovat:
• Laatujärjestelmä: ISO 9001:2015
• Ympäristönhallintajärjestelmä: ISO 14001:2015 
• PEFC puun alkuperäketjun hallintajärjestelmä: PEFC ST 2002:2013, PEFC ST 2001:2008 v2.

Koronatilanne hyvin hallinnassa

Auditointiraporttiin on kirjattu lukuisia positiivisia huomioita. 

• Koronan vaikutuksia on ennakoitu hyvin, ja koronatyöryhmän toiminnasta on saatu hyviä tuloksia. Konsernin hankinta sai kiitosta koronapandemiaan liittyvästä proaktiivisesta toiminnastaan ja tekemistään runsaista toimittaja-auditoinneista.

• Toimitusten laatutaso on korkea. Reklamaatioiden seuranta on systemaattista, ja niiden perusteella käynnistetään toimenpiteitä. 

• Raportissa todetaan myös vahva panostus digitalisaatioon.
 
• Ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden tarpeet ja odotukset on tunnistettu hyvin. Ulkoinen toimitusvarmuus on erinomaisella tasolla. 

• Sisäiset auditoinnit on pidetty ja ne ovat tuottaneet hyvin kehitysehdotuksia. Toimenpiteiden toteutusta seurataan.

Lisätietoja:
- Nina-Maria Nampajärvi, Laatuinsinööri, nina-maria.nampajarvi@lappset.com