Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
15.1.2020

Lappsetin ja Imatran kaupungin yhteistyössä järjestämään ideakilpailuun jätettiin 16 ehdotusta

Lappsetin ja Imatran kaupungin ideakilpailun ehdotuksia.JPG Imatran kaupungin ja Lappsetin yhdessä järjestämä ideakilpailu poiki yhteensä 16 ehdotusta. Kuva on kuvankaappaus Imatran kaupungin sivulta.

Viime vuoden syksyllä julkistettu aluesuunnittelun ideakilpailu on loppusuoralla. Lappsetin ja Imatran kaupungin yhteistyössä järjestämään kilpailuun jätettiin määräaikaan 7.1.2020 mennessä yhteensä 16 ehdotusta. Yleisöäänestys alkaa 16.1. ja päättyy 31.1.2020.

Kilpailu oli suunnattu maisema-arkkitehtuurin ja –suunnittelun opiskelijoille. Kilpailutöiden yleisöäänestys on avoinna 16.-31. tammikuuta 2020, linkki äänestykseen alempana.

Lappset on järjestänyt aluesuunnittelun ideakilpailuja yhteistyössä kunta- ja kaupunkiasiakkaidensa kanssa yli 40 vuoden ajan. Idea kilpailusta syntyi liikuntaneuvos, leikkijohtaja emeritus Risto Ikäheimon aloitteesta.

Ideakilpailulla haetaan uudenlaista näkemystä viheralueiden suunnitteluun niin, että suunnitelma palvelisi mahdollisimman monipuolisesti eri ikäryhmiä kannustaen asukkaita liikkeelle leikin ja liikunnan sekä yhdessäolon kautta.

Imatran kaupungin kanssa järjestetyn kilpailun tulokset julkistetaan Jyväskylässä pidettävillä Viherpäivillä 12.-13. helmikuuta 2020.

Tutustu kilpailuehdotuksiin Imatran kaupungin sivuilla ja äänestä omaa suosikkiasi. Linkki äänestykseen löytyy Imatran kaupungin sivuilta.