Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
26.10.2015

Lappsetin Halo-leikkimallistolle saksalainen muotoilupalkinto

 HALO_GDAS2016.jpg

 

German Design Award Special 2016.pngLappset Group Oy:n on saanut arvostetun kansainvälisen tunnustuksen muotoilustaan       Saksassa. Modernia skandinaavista muotoilua edustava puurakenteinen Halo-mallisto palkittiin kunniamaininnalla Saksan suurimmassa muotoilualan kilpailussa, The German Design Award Special 2016. Palkinto luovutetaan maanantaina 26. lokakuuta 2015 Saksassa olevilla leikki- ja liikunta-alan kansainvälisillä messuilla.

Saksan muotoilupalkinto myönnetään tuotteelle tai palvelulle ainutlaatuisesta ja trendejä luovasta muotokielestä. Palkinnon antoi German Design Council, Saksan merkittävimpiä muotoilun promootio-organisaatioita, joka on myöntänyt kansainvälisesti arvostettua tunnustusta eri alojen tuotteille vuodesta 2012 lähtien. Palkintoraati koostuu muotoilualan johtavista kansainvälisistä eri alojen asiantuntijoista..

Halo-malliston on Lappsetille suunnitellut suomalainen muotoilutoimisto Pentagon Design, joka on aikaisemmin palkittu monilla tunnustuksilla, mm. valtion muotoilupalkinnolla vuonna 2012.

Halo-sarjan tuotteet valmistetaan Lappsetin tehtaalla Rovaniemellä. Muodoltaan kuutiomaiseen tuotesarjaan leikkitoiminnot on sijoitettu rakenteisiin. Sen erikoisuutena on aurinkokennoilla toimiva valaistus.

Muotoilun lähtökohtana on ollut luoda ekologinen ja moderneihin kaupunkiympäristöihin soveltuva turvallinen tuotesarja.

Pentagon Design on Arni Aromaan ja Sauli Suomelan vuonna 1996 Helsingissä perustama teolliseen ja palvelumuotoiluun erikoistunut yritys.

www.pentagondesign.fi

www.german-design-council.de

https://www.lappset.fi/Tuotteet/Leikkivalineet/Halo

Lisätietoja:
- Markkinointi- ja innovaatiojohtaja Hannu Ylinenpää, puh. +358 40 556 3427, hannu.ylinenpaa@lappset.com