Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
17.3.2021

Lappset vahvistaa hallitustaan – Lauri Sipponen aloittaa uutena hallituksen jäsenenä

Sipponen_Lauri_väri 16 03 2021 alkaen.jpg Lauri Sipponen aloittaa Lappsetin hallituksessa uutena jäsenenä huhtikuussa.

Lappset Group Oy:n hallitus vahvistuu uudella jäsenellä, kun hallitusammattilainen Lauri Sipponen aloittaa viidentenä jäsenenä huhtikuussa. Lappsetin yhtiökokous vahvisti nimityksen 16. maaliskuuta pidetyssä kokouksessaan.

”Olen erittäin iloinen tultuani valituksi Lappset Groupin hallitukseen. Arvostan pitkäjänteisiä ylisukupolvisesti toimivia ja rohkeasti kasvuun tähtääviä perheyrityksiä. Lappset kuuluu vahvasti tähän arvostamaani ryhmään, joka tuottaa paljon hyvää koko yhteiskuntaan ja kaikille sidosryhmilleen.”

Lauri Sipposella on pitkä kokemus kansainvälisestä päivittäistavarakaupasta hänen toimittuaan 20 edellistä vuotta Lidl Suomi Ky:n toimitusjohtajana.

”Viimeisin 20 vuoden kokemukseni on kansainvälisestä päivittäistavarakaupasta, jossa taitavan porukan kanssa onnistuimme kasvattamaan liiketoimintaamme merkittävällä tavalla. Jaan mielelläni tätä kokemustani ja osaamistani Lappsetissa kollegoille. Eri toimialoilta ja markkina-alueilta voi avoimin silmin aina oppia ja hakea kilpailuetuja omaan liiketoimintaan.”

Lappset Group Oy:n hallituksen muodostavat Timo Leino, Heikki Martela ja Katja Ikäheimo-Länkinen sekä uutena jäsenenä Lauri Sipponen. Hallituksen puheenjohtajana on Johanna Ikäheimo.

Lisätietoja:
- Johanna Ikäheimo, hallituksen puheenjohtaja, etunimi.sukunimi@lappset.com