Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
9.8.2019

Lappset tuo markkinoille muumiteemaisen leikkivälinemalliston, Muumitalon piha ensimmäisenä

Muumitalon pihan havainnekuva Muminhuset med gård.jpg Muumitalon piha on ensimmäinen muumiteemaisen tuotesarjamme kokonaisuus. Tuotesarja täydentyy Muumitarinoiden eri hahmojen mukaan suunnitelluilla aluekokonaisuuksilla ja yksittäisillä muumiteemaisilla leikkipaikkavälineillä. Havainnekuva: Lappset MyDesign -palvelu.
Muumitalon piha -kokonaisuus Muminhuset med gård.jpg Muumitalon piha on kokonaisuus, joka muodostuu kolmikerroksisesta Muumitalosta runsaine leikkitoiminteineen, puron ylittävästä sillasta, riippukeinusta ja taloa ympäröivästä Softex-tekonurmialustasta.

Lappset Group julkistaa kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin syntymäpäivänä 9. elokuuta Moomin Play by Lappset -tuotesarjan, jonka ensimmäinen osa on Muumitalon piha –kokonaisuus. Uusi tuotesarja aluekokonaisuuksineen ja yksittäisine muumiteemaisine tuotteineen on tilattavissa ensimmäisenä Suomessa ja Ruotsissa.

Muumitalon pihan keskiössä on seitsemän metrin korkeuteen kohoava Muumitalo lukuisine leikkitoiminteineen. Talon lisäksi kokonaisuus sisältää Muumimamman puutarhan, puron ylitse kaartuvan sillan, tasapainoilutasoja ja riippumaton. Leikkikokemusta elävöittää osaltaan kokonaisuuteen suunniteltu turva-alusta tekonurmineen.

- Yhteistyö Muumi-brändin kanssa käynnistyi alkuvuodesta tehdyn sopimuksen myötä. Yhteistyömme vahvistaa suomalaisen kulttuurin ja muotoilun asemaa kansainvälisillä markkinoilla. Uusi leikkivälinemallisto laajentaa teemoitettujen leikkikenttien tarjontaa. Muumiteemaisen leikkivälinesarjan lisäksi meillä on mahdollisuus suunnitella ja tuottaa muumiteemaisia aktiviteettipuistoja valituille markkinoille, toimitusjohtaja Tero Ylinenpää sanoo.

Muumiteemainen mallisto on suunniteltu inspiroimaan päiväkoti- ja ala-asteikäisiä lapsia, tukemaan heidän oppimistaan sekä luomaan lapsille aitoon Muumitarinoiden ympäristöön liittyvän kokemuksen. Mallisto sisältää eri hahmoille suunniteltuja aluekokonaisuuksia ja yksittäisiä Muumien teemaan sopivia leikkipaikkavälineitä. Tuotekokoelma on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Muumi-tavaramerkkiä hallinnoivan Moomin Characters Oy:n kanssa.

Lappsetin Muumimalliston leikkipaikkatuotteet on suunniteltu julkisiin puistoihin ja ulkotiloihin, jolloin ne ovat maksuttomia ja kaikkien yhdenvertaisesti käytettävissä olevia. Muumiteemaisen sarjan tuotekokonaisuudet, kuten Muumitalon piha, ja sitä seuraavat muut teemaan liittyvät leikkipaikkavälineet tukevat Muumien arvoja. Muumit arvostavat ystävyyttä, rohkeutta, suvaitsevaisuutta, yhdenvertaisuutta ja kunnioittavat luontoa.

Muumitalon eri kerroksissa on erilaisia leikkitoiminteita

Muumitalon ensimmäinen kerros on suunniteltu pienille lapsille. Kuten alkuperäisissä Muumitarinoissa, tässä kerroksessa sijaitsee keittiö, jossa lapset voivat leikkiä Muumimamman tavoin keittiöpuuhia. Ensimmäisestä kerroksesta voi liukua liukumäkeä pitkin Muumimamman puutarhaan. Tästä kerroksesta löytyy myös mm. salakäytävä.

Toinen kerros on omistettu Muumipapalle. Sieltä löytyvät muun muassa ystävät -peli ja Muumipapan karttapallo. Toiseen kerrokseen pääsee tikkaita kiipeillen.

Kolmannessa kerroksessa sijaitsee Muumipeikon huone, jossa voi pelata lohikäärmepeliä, tutustua Muumilaakson karttaan tai tiirailla horisonttiin leikkikaukoputkella. Tilasta voi poistua vaikkapa pitkää putkiliukumäkeä pitkin.

Tuotesarjaan kuuluvat aluekokonaisuudet ja yksittäiset tuotteet ovat Euroopassa voimassa olevan EN1176 –turvallisuusstandardin mukaisia.

Moomin Play by Lappset -mallisto liittyy huhtikuussa 2019 julkistettuun Moomin Characters Oy:n kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen, jonka mukaan Lappset Group voi valmistaa Muumiteemaisia leikkipaikkavälineitä ja aktiviteettipuistoja valituille markkinoille. 

Tutustu muumiteemaiseen tuotevalikoimaamme!

Lisätietoja:
- Toimitusjohtaja Tero Ylinenpää, puh. +358 40 0290 234, tero.ylinenpaa@lappset.com

#lappset #muumitleikkipuistossa #muumit #lapset #leikki #teemaleikki