Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
19.4.2017

Lappset toimittaa suuren teemapuiston Hollantiin

Mattel play Sevenum Thomas Area Rendering.jpg Havainnekuva Tuomas Veturin alueesta. Vastaavanlaiset leikkialueet on suunniteltu myös Puuha-Peten, Anniina Ballerinan ja Palomies Samin teemojen mukaisesti. Lisäksi Mattel Play! Sevenumiin tulee ravintola, juhlatiloja, näyttämö, kauppa sekä nuorten freestylepuisto. Kuva: Lappset Creative.

Puuha-Pete, Tuomas Veturi, Anniina Ballerina ja Palomies Sam saavat uudet teemapuistot Hollantiin, kun Limburgin kaupungissa sijaitsevaan De Schatbergin matkailukohteeseen avataan loppuvuodesta noin 3 000 neliömetrin kokoinen sisäaktiviteettipuisto, Mattel Play! Sevenum. Kahteen kerrokseen sijoittuva koko perheiden leikkielämysmaailma sisältää myös tuhannen neliön kokoisen freestylepuiston trampoliineineen, skeittiramppeineen ja pump track-ratoineen.

Lappset Creative vastaa Sevenum-projektin toteutumisesta suunnittelusta tuotteiden asennukseen. Kyseessä on jo toinen mittava MattelPlay! –brändien kanssa tehtävä yhteistyöprojekti Lappset Creativelle.Sevenumin teemoina ovat Mattelin lastenbrändien valikoimasta Suomessakin tutut Tuomas Veturi, Puuha-Pete, Anniina Ballerina ja Palomies Sam. Lisäksi kohteeseen tulee tiloja, joissa lapset rakentavat itse suunnittelemiaan kokonaisuuksia Mega Construx- ja Mega Bloks-rakennuspalikoilla.

Sisätiloihin sijoittuva perheille suunnattu elämys- ja aktiviteettipuisto on laajuudeltaan noin viiden tenniskentän kokoinen.

Kahdessa kerroksessa olevat Mattel-teemaiset leikkialueet tarjoavat lapsiperheille mahdollisuuden leikkiä ja viettää aikaa yhdessä. Samalla tavalla kuin muissakin brändien mukaan teemoitetuissa elämyskohteissa, perheet pääsevät kokemaan tarinoista, saduista ja tv-ohjelmista tuttujen hahmojen maailman konkreettisesti.

Sevenumin elämyskohteeseen Lappset toimittaa myös laajan, noin tuhannen neliömetrin kokoisen nuorille suunnatun freestyle-liikuntapuiston. Sen teemana on 8-bittinen 80-luvun retropelimaailma, jossa siirrytään reaalimaailmasta eri pelitasoille portaalien välityksellä. Liikunta-alueelle tulee mm. trampoliineja, ilmavolttialue, volttimonttu, pump-track-pyörärata sekä skeittiramppi.


”De Schatbergin matkailukohteen omistajat investoivat useita miljoonia euroja elämyskohteensa laajennukseen. Lappset Creativella on kokonaisvastuu Sevenum-projektin johtamisesta suunnittelusta tuotteiden ja välineiden valmistukseen sekä asennukseen asti. Suunnittelutyö on tehty, ja seuraavaksi alkaa kohteeseen tulevien tuotteiden valmistus, joista pääosa tehdään Suomessa.”, kertoo Lappset Creativen johtaja Johan Granholm.


Viime vuonna Lappset Creative toimitti ensimmäisen Mattel Play! –elämyskohteen sisätiloihin Liverpooliin, Isoon-Britanniaan. Yhteistyö kansainvälisen Mattel-konsernin kanssa käynnistyi pari vuotta sitten.


Mattel Play! Sevenum rakennetaan Hollannin kaakkoisosassa Limburgissa sijaitsevaan De Schatbergin matkailukohteeseen, joka on vajaan tunnin ajomatkan päässä Düsseldorfista.

 

Faktatietoja Mattel Play! Sevenum –kohteesta:

 • Mattel Play! leikkialueet noin1 700 m2, kahdessa kerroksessa.
 • Havainnekuvassa oleva Tuomas Veturin alue on kooltaan 365 m2.
 • Muut teemat: Puuha-Pete, Palomies Sam, Anniina Ballerina, Mega Bloks ja Mega Construx.
 • Lisäksi kalustetaan ja teemoitetaan kolme juhlatilaa, näyttämö, kauppatila ja ravintola.
 • Nuorten freestyle-liikuntapuiston pinta-ala noin 1 000 m2, ja sen teemana on 8-bittinen 80-luvun retropelimaailma, missä siirrytään reaalimaailmasta eri pelitasoille portaalien välityksellä.
 • Freestylepuisto sisältää trampoliineja, ilmavolttialueen, volttimontun, pump-track-pyöräradan ja skeittirampin.

  Lisätietoja:
  - Johan Granholm, johtaja, Lappset Creative, puh. +358 40 532 4183, johan.granholm@lappset.com
  www.lappset.fi tai www.lappsetcreative.fi
  #lappset #lappsetcreative #teemapuisto #freestylepuisto #puuhapete #tuomasveturi #anniinaballerina #mattelplay #sevenum #deschatberg
  www.mattelplaysevenum.nl
  - http://www.schatberg.com/home