Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
3.5.2016

Lappset toimittaa sisäaktiviteettipuiston Tykkimäelle Kouvolan Prismakeskukseen

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy avaa huvipuiston 30-vuotisjuhliensa merkeissä sisäaktiviteettipuiston Kouvolan Prismakeskukseen tänä syksynä. Rovaniemeläinen Lappset Group Oy suunnittelee kokonaisuuden, valmistaa ja asentaa sinne tulevat tuotteet. Tykkimäen suunnitelmissa siintää vastaavanlaisten toteutus myös Kotkaan ja Lappeenrantaan. 

Tykkimäki_visu.jpg

”Kyseessä on koko perheen monipuolisia liikunta- ja seikkailuaktiviteettejä tarjoava kokonaisuus, jonka pinta-ala Kouvolassa tulee olemaan n. 2 000 m2. Suomeen on lähivuosina perustettu useita vastaavanlaisia puistoja ja ne ovat kasvattaneet suosiotaan. Tykkimäki on pitkään miettinyt mahdollisuuksia ympärivuotiseen liiketoimintaan ja tällä investoinnilla nimenomaan tavoitellaan sitä. Lisäksi, vaikkapa viime kesää ajatellen, tällaisella sisäpaikalla olisimme pelastaneet monta huvittelupäivää, kun sekä huvi- että vesipuisto kärsivät sateisina päivinä kävijäkadosta”, sanoo Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava johtaja Johan Granholm iloitsee Tykkimäen valinnasta tilata syksyllä valmistuvan sisäaktiviteettipuiston suunnittelu ja toimitus asennuksineen Lappsetilta.

”Tykkimäen teeman mukaan suunniteltava aktiviteettipuisto on erinomainen kohde, joka valmistuttuaan entisestään lisää lasten ja nuorten liikunnallisten aktiviteettien mahdollisuuksia Kouvolassa. Lisäksi se tulee varmasti lisäämään Kouvolan Prismakeskuksen vetovoimaisuutta ja asiakkaiden viihtyisyyttä, kun lapset ja nuoret pääsevät purkamaan energiaa leikkiin ja liikuntaan”, täydentää Granholm.

Kyseessä on koko perheen monipuolisia liikunta- ja seikkailuaktiviteettejä tarjoava kokonaisuus, jonka pinta-ala Kouvolassa tulee olemaan n. 2 000 m2. 

Tykkimäen huvipuisto aloitti toimintansa Kouvolassa 1986 ja puistoissa (huvipuisto ja Aquapark) vierailee vuosittain n. 200 000 kävijää. Tulevana kesänä Tykkimäellä juhlitaan 30-v. synttäreitä. 

Lisätietoja: 

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, toimitusjohtaja Sakari Pasanen, p. 0400 482 589, sakari.pasanen@tykkimaki.fi
Lappset Group Oy, Lappset Creative, johtaja Johan Granholm, p. 040 532 4183, johan.granholm@lappset.com