Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
30.5.2016

Lappset suunnitteli oman malliston Suomen Lions-liitolle

Q10372 Leijonaperhe Pieni Lions.jpg

Leijona on lionsklubien symboli. Yhteistyössä Suomen Lions-liiton kanssa suunnitellussa erikoismallistossa jellonalla on keskeinen rooli. 940 lionsklubia keräävät varoja Punainen Sulka –hankkeessa, joiden tuotolla lionsklubit voivat lahjoittaa leikkipaikkavälineitä esimerkiksi julkisiin puistoihin. 

Suomen Lions-liitto käynnisti lauantaina 27. toukokuuta 2016 Punainen Sulka -hankkeen, jonka tavoitteena on kerätä varoja lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn. Lappset on suunnitellut erityisen leijonamalliston Lions 100 vuotta –juhlan perintöprojekteihin. Osalla keräysvaroista lionsklubit voivat hankkia malliston leikkipaikkatuotteita, joita ne voivat lahjoittaa omalla toiminta-alueellaan olevalle julkiselle toimijalle, kuten lasten leikkipuistoon, koulun pihalle tai muuhun sopivaan kohteeseen. 
lionlogo_2c.jpg
   

Kansainvälinen Lions-liitto viettää eri maissa kuluvana vuonna 100-vuotisjuhlaa, jota Suomen Lions-liitto juhlistaa järjestämällä mm. Punainen Sulka –hankkeen. Suomessa on 940 lionsklubia.

Lions-liitolle suunniteltu tuoteperhe sisältää yksittäisiä leikkivälineitä, joilla on helppo täydentää jo olemassa olevien puistojen varustelua, ja isompia kokonaisuuksia kokonaisen leikkialueen perustamiseksi. Leikkipaikkavälineisiin kiinnitetään lahjoittajaklubista kertova laatta.

- Meille on iso kunnia saada olla mukana Lions 100-vuotta ja Punainen Sulka -hankkeessa ja olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme yhteistyöhön lionsklubien kanssa, toteaa Lappset Group Oy:n aluemyyntipäällikkö Sari Anttila

Lions-tuotteet valmistetaan Lappsetin tehtaalla Rovaniemellä suomalaisesta puusta ja pääosin suomalaisista raaka-aineista.

Q10374 Leijonaperhe Suuri Lions.jpg
Lappset suunnitteli kolme erikokoista leijonatuotetta Suomen Lions-liitolle. Havainnekuvassa on suurin leijona-aiheinen leikkikokonaisuus, joka kannustaa lapsia mielikuvituksellisiin leikkeihin.
 

Ensimmäisen vuoden tarkastus ja huolto veloituksetta

Lappset tukee leijonien leikkipaikkalahjoituksia siten, että se lupaa tuleville lahjoitettaville Lions-leikkipaikkatuotteille ensimmäisen vuoden tarkastuksen ja huollon veloituksetta.

- Näin pääsemme opastamaan uuden omistajan tuotteen huoltoon ja leikkipaikka-standardin vaatimusten mukaan huomioitaviin asioihin. Samalla varmistamme tuotteelle hyvän ja leikkijöille turvallisen pitkän elinkaaren, Anttila vahvistaa.

Lappset Group Oy:n kautta paikalliset klubit saavat myös hyviä vinkkejä siitä, miten lähestyä esimerkiksi kaupunkia lahjoitushankkeiden kanssa. Leikkipaikkavälineiden asennuksen vaativuus huomioiden asennustyö kannattaa neuvotella kaupunkien osuudeksi yhteishankkeissa. Tarkempaa tietoa saadaan yhteistyön edetessä.

Punainen Sulka -keräyksen tuotoista 25 prosenttia palautuu klubeille käytettäväksi omaan toimintaan alueen lasten ja nuorten hyväksi. Tätä rahaa voi käyttää myös leikkivälineiden hankintaan.

Q10535 Lempeä Leinoja Jomo.jpg
Lempeä leijona on symppis keinuva leikkiväline perheen pienemmille lapsille. Ja miksei isommillekin? Lappset Lions-tuotteet on suunniteltu niin, että niillä on helppo täydentää jo olemassa olevan puiston varustelua. Jokaiseen lahjoitettuun Lions-tuotteeseen kiinnitetään lahjoittajaklubista kertova laatta.
 

Lisätietoja:
- Teija Loponen, Lions-viestintä ja Lions 100 v-työryhmä. p 050 590 6675. teija.loponen@lions.fi
- Sari Anttila, Aluemyyntipäällikkö, Lappset Group Oy, Puh. +358 400 817 700 sari.anttila@lappset.com