Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
21.10.2016

Lappset suunnitteli ja rakensi Tykkimäen aktiviteettipuiston Kouvolaan

Tykkimaki Actionpark Visualization Lappset Creative 2016.jpg Havainnekuva Tykkimäki Actionparkista. Lappset Creative.
Väärinpäintalo köysi Tykkimaki Actionpark 102016 WEB.jpg Väärinpäintalo on pienempien lasten leikkimesta.

Kouvolan Prisman tiloihin avautuu lauantaina 22. lokakuuta 2016 klo 12 Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy:n sisäaktiviteettipuisto Tykkimäki Actionpark. Se on koko perheen liikunta- ja seikkailuaktiviteetteja tarjoava kokonaisuus, jossa voi leikkiä ja kokea liikunnan riemua sisätiloissa. Puiston suunnittelusta ja toteutuksesta on huolehtinut Lappset Group Oy:n teemapuistoista vastaava liiketoimintayksikkö Lappset Creative.

Tykkimaki Actionpark Visualization Lappset Creative 2016.jpg

-  Actionpark tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden kokea liikunta hauskalla ja innostavalla tavalla. Tärkeätä on perheen ja kaveriporukan yhdessäolo. Täällä voi viettää aikaa lasten ja nuorten kanssa ja avata heille liikunnan tuomaa riemua, kannustaa toimitusjohtaja Sakari Pasanen Tykkimäen vapaa-aikakeskuksesta.
Pumptrack Tykkimaki Actionpark 102016 WEB.jpg 

Sisäpuistossa voi kokeilla eri liikuntalajeja ja haastaa kaverit kisaan, kuten testata omaa tarkkuutta ja nopeutta nopeustutkien sekä interaktiivisen palloiluseinän avulla. Siellä voi harrastaa parkouria, kokeilla taitoja jääkiekossa, koriksessa, jalkapallossa, salibandyssa, pesiksessä ja golfissa. Nuorisolle on tarjolla heidän suosimiaan lajeja, kuten skuuttausta eli temppupotkulautailua omalla radalla. Volttimontussa voi harjoitella hyppyjä turvallisesti.  Pienimmille lapsille on oma turvallinen leikkialueensa pallomerineen sekä touhu- ja kiipeilypaikkoineen. Polkuautojen avulla pääsee tutustumaan liikennesääntöihin.

Sutu Tykkimaki Actionpark 102016 WEB.jpg

- Jos liikuntaharrastuksen saa juurrutettua lapsiin jo nuorena, se kantaa usein läpi elämän. Monet vanhemmat ovat huolissaan lastensa suhtautumisesta liikkumiseen, minkä vuoksi me halusimme tarjota ympärivuotisen ja säästä riippumattoman tilan leikin ja liikunnan merkeissä. Tykkimäki Actionpark on loistava tapa näyttää liikunnan hauskat puolet ja nauttia siitä yhdessä, Pasanen tähdentää.

Puiston suunnitelleen ja toteuttaneen Lappset Creativen puolelta projekti eteni suunnitelman mukaisesti ja valmistui aikataulussa.

- Tykkimäki Actionparkin sijainti on ihanteellinen Prisman yhteydessä, jossa on pitkät aukioloajat ja paljon paikoitustilaa. Teemapuisto tarjoaa monipuolisten leikki- ja liikuntamahdollisuuksien lisäksi ravintolapalveluita ja uudet tilat erilaisten tilaisuuksien, kuten lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Uskon vahvasti, että tästä kohteesta tulee Kouvolan alueen lasten ja nuorten tervehenkisin, liikunnallisia ja coolein kohtaamispaikka, sanoo konseptipäällikkö Asko Alanen Lappset Creative –teemapuistoyksiköstä.

Lappset Creative on Lappsetin teemapuistoliiketoiminnasta vastaava yksikkö. Se suunnittelee ja tuottaa kansainvälisesti tunnettujen tuotemerkkien (brändien) ja asiakkaiden omien tuotemerkkien teemojen mukaisia aktiviteetti- ja teemapuistoja. Aikaisemmin tänä vuonna se on toimittanut mm. Puuha-Peten, Palomies Samin ja Tuomas Veturin teemojen mukaisen sisäleikkipuiston yhteistyössä Mattel Play:n kanssa Liverpooliin sekä Beatrix Potterin klassikkosatu Petteri Kaniinin teemaan perustuvan ulkoseikkailupuiston Willowsin maatilamatkailukohteeseen Isoon-Britanniaan.

Tykkimäki Actionpark
- Pinta-ala n. 2 000 m2
- Sisältää mm. Väärinpäintalon pienempien lasten leikkejä varten touhu- ja kiipeilyosioineen
- Monipuoliset liikunta-alueet, joissa mm. skuuttausrata, pumptrack-pyörärata, volttimonttu, alueet erilaisille pallopeleille, polkuautorata, trampoliinitasanne, parkourrata, volttikone
- Vuorovaikutteinen Sutu-palloseinä
- Avoinna joka päivä klo 12-20 (ei arkipyhinä/pyhinä)
- Sijanti: Tommolankatu 9, Kouvola

Tästä Tykkimäki Actionparkin nettisivuille.

Lisätietoja: 
- Johan Granholm, liiketoimintajohtaja, Lappset Creative, puh. +358 40 532 4183, johan.granholm@lappset.com TAI
- Asko Alanen, konseptipäällikkö, Lappset Creative, puh. +358 40 823 3033, asko.alanen@lappset.com
- Sakari Pasanen, toimitusjohtaja, Tykkimäen vapaa-ajankeskus Oy, puh. +358 400 482 589, sakari.pasanen@tykkimaki.fi