Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
31.8.2017

Lappset mukana Pohjoismaiden suurimassa rataestekilpailussa

Tough_viking_2016.jpg Tapahtuma- alueelta löytyy myös Lappsetin oma showtrailer, jonka yhteydessä pääsee lämmittelemään kisaa varten ja testaamaan Lappset Monkey Baria.

Tough Viking Helsinki järjestetään Kaisaniemen puistossa 9. syyskuuta 2017. Reitin pituus on 10 km ja se tulee sisältämään yli 25 vaikeaa estettä. Tough Viking on Pohjoismaiden johtava, suurin ja julmin estejuoksukilpailu. Lappsetin joukkue osallistuu kilpailuun jo neljättä kertaa ja radalla kilpailijat haastaa erityisesti kilpailua varten suunniteltu Lappset Monkey Bar.

Tough Viking koettelee kilpailijoita niin fyysisesti kuin henkisestikin. Haastavilla esteillä kilpailijat tulevat tarvitsemaan niin käsi- ja puristusvoimaa kuin päättäväisyyttä ja uskallustakin. Tapahtuma- alueelta löytyy myös Lappsetin oma showtrailer, jonka yhteydessä pääsee lämmittelemään kisaa varten ja testaamaan Lappset Monkey Baria.

Tänä vuonna tapahtumapaikalla järjestetään ensimmäistä kertaa Tough Viking Helsinki Kids Track, joka on ilmainen alle 12-vuotiaille tarkoitettu rata, joka sijoitetaan Kaisaniemen kentän pohjoispäähän. Rata on avoinna kisapäivänä klo 10-15.

Tapahtumapaikalla on myös paljon muuta ohjelmaa yleisölle ja se on avoin kaikille.

Tough Viking_2015.jpg

#lappset #toughviking

Lisätietoa tapahtumasta:

http://toughviking.se/fi/

Lähteet: 

http://toughviking.se/fi/
https://www.facebook.com/toughvikingfinland