Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
21.3.2016

Lappset lahjoitti LKS:n lastenyksikölle

Leikki- ja liikuntapaikkavälineitä valmistava rovaniemeläinen Lappset Group Oy lahjoitti Lapin keskussairaalan lastenyksikölle Paloasema-leikkituotteen 17. maaliskuuta 2016. Lahjoituksella Lappset haluaa tukea lasten leikkiä silloinkin, kun lapset ovat sairaalassa. 

Lahjoitus liittyy 9.-10. huhtikuuta Ylläksellä pidettävään yritysten ja organisaatioiden 24 tunnin hyväntekeväisyyslaskettelutapahtumaan. Lappset haluaa lahjoituksellaan haastaa kaikki lappilaiset yritykset ja julkisen sektorin organisaatiot joukkueella mukaan laskutapahtumaan, ja ilmoittautumismaksun kautta tukemaan LKS:n lastenyksikön toimintaa.

Lappsetin tekemän lahjoituksen arvo on noin 3 000 euroa. Lahjoituksen vastaanotti vareesimies Sanna Jokkala, ja sen luovuttivat leikkipaikkavälineiden konseptipäällikkö Marko Alamartimo ja viestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi.

 

DSC_0793.JPGLappset haluaa tukea lasten hyvinvointia silloinkin, kun he ovat sairaalassa. Paloasema-leikkiväline sai hyvän kodin Lapin Keskussairaalan lastenyksikön leikkihuoneesta. Lahjoituksen vastaanotti sairaanhoitaja ja yksikön varaesimies Sanna Jokkala (vas.) ja luovutti konseptipäällikkö Marko Alamartimo.

 

Lisätietoja:
- Sanna Jokkala, lshp, puh. 040 660 9953, sanna.jokkala@lshp.fi
- Marko Alamartimo, konseptipäällikkö, puh. 0400 251 350, marko.alamartimo@lappset.com