Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
16.10.2018

Lappset lahjoittaa WAU ry:n lasten liikuntakerhoille

WAU_uutinen_web.jpg Lasten ja nuorten hyvinvointi on toimintamme ytimessä, minkä vuoksi kohdistamme kotimaan loppuvuoden myyntikampanjaan liittyvän lahjoituksen ilmaisia ja kaikille avoimia liikuntakerhoja eri puolilla maata järjestävälle WAU ry:lle. Järjestö viettää kymmenvuotisjuhlaansa tänä vuonna.

Lappset kohdistaa osan kuluvan loppuvuoden myyntikampanjansa tuotosta valtakunnallisesti toimivalle WAU ry:lle, joka järjestää ilmaisia ja matalan kynnyksen liikuntakerhoja kouluissa lähes koko maassa. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on tärkeä osa Lappset Group Oy:n yhteiskuntavastuuta.

- Jatkamme loppuvuoden tarjouskampanjamme perinnettä ja kohdennamme tänä vuonna lahjoitukset 10 vuotta täyttävälle ja koululaisille ilmaisia liikuntakerhoja järjestävälle WAU ry:lle, Pohjoismaiden liiketoimintadivisioonan johtaja Erkki Ikäheimo kertoo.

Kahden pienen lapsen isänä lasten liikunnan tukeminen, harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen ja sitä kautta sosiaalisen hyvinvoinnin lisääminen ovat Erkki Ikäheimon sydämen asioita.

- Leikki ja sen yhteydessä kaupan päälle tuleva liikunta kehittävät lasta monin tavoin. Leikillinen liikunta ilman kilpailullisia tavoitteita tuottaa paitsi mielihyvää, opettaa myös vuorovaikutus- ja kanssakäymisen taitoja sekä kasvattaa kuntoa lähes huomaamatta. Kun meillä on leikkiessä ja liikkuessa hauskaa, se vaikuttaa jaksamiseen koulussa ja kotona, Ikäheimo tähdentää.

Ensi vuoden alkupuolella päättyvän tarjouskampanjan jälkeen selviävän rahasumman lisäksi Lappset lahjoittaa WAU ry:n juhlavuoden kunniaksi järjestettävään huutokauppaan tuotteen, tarhaikäisille suunnitellun Leppäkerttuliu’un.

Tavoitteena yli miljoona liikuntatuntia

Järjestön mukaan jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus osallistua laadukkaaseen harrastukseen. Sen koulupäivän yhteydessä järjestämät maksuttomat, aktiiviset ja hauskat harrastustoiminnat ovat avoinna kaikille koululaisille ympäri Suomea. WAU ry liikuttaa viikoittain noin 10 000 lasta kouluilla järjestettävissä liikuntakerhoissaan.

WAUn toimintaan on matala kynnys osallistua, ja WAU! -kerhoissa sekä ohjatuilla välitunneilla liikkuu tuhansia lapsia kautta maan. Järjestön tavoitteena on juhlavuotensa kunniaksi saavuttaa miljoona liikuntatuntia.

- On hienoa päästä jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä Lappsetin kanssa myös WAU:n kymmenvuotisjuhlavuonna. Lappsetin myöntämä tuki on tärkeä osa kokonaisuutta, jolla liikutamme Suomen lapsia ja nuoria terveempää nykyhetkeä sekä tulevaisuutta varten. Suurkiitos lasten puolesta, näin pidetään yhdessä lapset wauhdissa!", toteaa markkinointipäällikkö Katri Einamo WAU ry:stä.

WAU ry on vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kotimainen hyvinvointijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia. Se järjestää matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden.

Lappsetin lahjoitukset lasten ja nuorten hyvinvointiin keskittyivät viimeisten viiden vuoden aikana Uusi Lastensairaala –hankkeelle. Lappset lahjoitti pienten potilaiden hyvinvointiin yhteensä yli 40 000 euroa lastensairaalalle muun muassa Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta.

Tutustu tästä WAU ry:n toimintaan.

Lisätietoja:
Erkki Ikäheimo, Johtaja, Pohjoismaiden liiketoiminta, puh. +358 40 535 9962, etunimi.sukunimi@lappset.com
Katri Einamo, Markkinointipäällikkö, WAU ry, puh. +358 40 740 0408, etunimi.sukunimi@wau-ry.net