Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
13.5.2018

Lappset kasvaa kohisten - Nimitti joukon uusia asiantuntijoita eri tehtäviin

henkilöstö_uusi.jpg Lappset kasvaa kohisten. Toivotamme uudet tiimiläisemme tervetulleiksi! Vasemmalta; Lars Husberg, Kristian Nummelin, Ulla Hannula, Sari Jarkko, Mari Koponen, Hannu-Pekka Alasuutari ja Miia Pitkäniemi.

Lappsetin liiketoiminta kasvaa kohisten. Siksi vahvistamme konsernin eri toimintoja uusin osaajin. Olemme nimittäneet uusia ammattilaisia liiketoiminnan kehittämiseen, tytäryhtiöiden johtoon, teemapuistojen projektihallintaan ja taloushallintoon. Toivotamme uudet lappsetilaiset lämpimästi tervetulleiksi tiimiin!

Lars Husberg on nimitetty Business Development Manageriksi Lappset-konserniin

Husberg Lars 09052018.jpg

KTM Lars Husberg on nimitetty liiketoiminnan kehittämispäälliköksi (Business Development Manager) Lappset-konserniin. Hänen tehtävänään on tukea Lappsetin nopeaa kansainvälistä kasvua. Hänen erityisasiantuntijuusaluettaan ovat yrityksen kasvustrategiat ja niiden toteuttaminen yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden ja kollegojen kanssa.

58-vuotias kauppatieteiden maisteri aloitti työuransa vuonna 1984 IBM:llä myyntineuvottelijana, josta lähtien asiakastyö ja tietotekniikka ovat kulkeneet punaisena lankana hänen työurallaan.
Aikaisemmin hän on toiminut mm. konsulttina, liikkeenjohtajana ja toimitusjohtajana tukien, johtaen ja johdattaen muutosten läpi perheyhtiöissä sekä kansainvälisissä pörssiyhtiöissä. IBM:llä hän on ollut kahteen otteeseen. Muita työpaikkoja ovat olleet Volvo, Accenture, Capgemini, PriceWaterhouseCoopers, Pohjoismainen sähköpörssi ja Örum, jonka tunnettuja ketjuja ovat Autoasi- ja Autonomi-autokorjaamot.

Lasse asuu Vantaalla vanhassa omakotitalossa ja hänellä on kolme aikuista tytärtä sekä viisi lastenlasta. Lomat hän viettää perheensä kanssa mökillä Turun saaristossa ja moottoripyörän selässä sekä puuhailee kolmen vanhan klassikkoajoneuvon parissa. Ruuanlaitto ja viinit kiinnostavat myös.

Hänen juurensa ovat Lapissa, Tervolassa, josta hänen äitinsä on kotoisin. Hän kertoo viettäneensä monta lapsuuden kesää Tervolan mummolassa.

Lassen toimipiste on Helsingin toimistomme Torpparinmäessä. 

Kristian Nummelin Lappsetin Yhdysvaltain tytäryhtiön maajohtajaksi

Nummelin Kristian 11 05 2018 LCD USA.jpg

Kristian Nummelin on nimitetty Lappsetin Yhdysvaltojen tytäryhtiön, Lappset USA Inc:n, maajohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 14.5.2018 Lappset Creativen toimitiloissa Rovaniemellä. Hän raportoi Creativen johtaja Johan Granholmille.

43-vuotias Kristian siirtyi Lappset Group Oy:n palvelukseen Crossparts Oy:stä, jossa hän toimi yrittäjänä. Työurallaan hän on aikaisemmin toiminut muun muassa teknisenä johtajana Havator Groupissa, myynti- ja markkinointijohtajana BRP Scandinaviassa sekä toimitusjohtajana BRP Sweden AB:ssa.

Hän on suorittanut JET-johtamisen ammattitutkinnon Pohto Oy:ssä. Kansainvälisen liiketoiminnan tradenomin tutkinnon hän suoritti Kemi-Tornion ammattikorkeakoulussa, nykyisin Lapin ammattikorkeakoulu. Ylioppilaaksi hän valmistui Tornion yhteislyseosta.

Kristianin perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Hän harrastaa ruoanlaittoa, laskettelua, veneilyä ja rakentamista.

Ulla Hannula kansainvälisen liiketoimintadivisioonan johtajaksi

Hannula Ulla IBD.png

KTM, eMBA Ulla Hannula on nimitetty Lappset Group Oy:n kansainvälisen liiketoimintadivisioonan johtajaksi 1. kesäkuuta 2018 alkaen. Hän vastaa leikki- ja liikuntapaikkavälineiden myynnin kehittämisestä ja Lappsetin kansainvälisen myyntiverkoston johtamisesta. Hän raportoi toimitusjohtaja Tero Ylinenpäälle.

Hän johtaa Lappsetin tuotteiden myyntiä kaikissa muissa tytäryhtiömaissa paitsi Ruotsissa ja Suomessa sekä vastaa tuotteiden kansainvälisestä myynnistä lähes 60 maahan ulottuvassa jakelijaverkostossa.

Myynnin ja markkinoinnin moniottelijana Ulla Hannulalla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta telekommunikaation, tietoteknologian ja taloushallinnon laite- ja ratkaisumyynnin alalta. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Benefonilla, Nokialla ja Baswarella. Asiakas toiminnan keskiössä on hänen mukaansa yrityksen menestymisen näkökulmasta tärkein asia.

Hän on kotoisin Muurolasta, ja kirjoitti ylioppilaaksi Muurolan lukiosta. Sen jälkeen opintie vei Turun kauppakorkeakouluun, josta hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 1990 pääaineenaan kansainvälinen markkinointi. Vuonna 2010 hän suoritti eMBA-tutkinnon samassa yliopistossa.

Ulla Hannula harrastaa lukemista ja monipuolista liikuntaa. Perheeseen kuuluvat aviopuolison lisäksi 16- ja 9-vuotiaat pojat.
 
Hänen toimipisteensä sijaitsee Lappsetin Helsingin konttorissa, Torpparinmäessä.

Sari Jarkko on aloittanut pääkirjanpitäjänä konsernin taloushallinnossa Rovaniemellä

Jarkko Sari Pääkirjanpitäjä 30042018.jpg

KTM Sari Jarkko toimii pääkirjanpitäjänä Lappset-konsernissa. Aikaisemmin hän on toiminut mm. assistant controllerina Bolidenin Kevitsan kaivoksella Sodankylässä ja taloussihteerinä Lapin Metallikierrätyksessä.

Koulutukseltaan Sari on kauppatieteiden maisteri valmistunut Lapin ja Oulun yliopistoista.

Hän harrastaa liikuntaa eri muodoissaan ja kasvattaa kääpiöpinsereitä. Lisäksi hän opiskelee parhaillaan PT-ravintovalmentajaksi.

Keminmaasta kotoisin olevalla Sarilla on kolme lasta, ja hänen puolisonsa on yrittäjä.

Mari Koponen aloitti projektipäällikkönä teemapuistojen liiketoiminnasta vastaavassa Lappset Creativessa

Koponen Mari LCD Projektipäällikkö 27042018.jpg

Hän vastaa mm. kohteiden asennustöistä. Hän tulee toimimaan jatkossa myös erikoistuotannon työnjohtajana. Hänen esimiehenään toimii Creativen johtaja Johan Granholm.

Koulutukseltaan Mari on tuotantotalouden diplomi-insinööri, valmistunut Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Hänellä on myös rakennustekniikan insinöörin koulutus Rovaniemen ammattikorkeakoulusta (nyk. Lapin ammattikorkeakoulu).

Rovaniemeltä kotoisin oleva Mari työskenteli aikaisemmin mm. YIT:llä pääkaupunkiseudun kerrostalorakentamisen parissa. Hänellä on kokemusta rakennusalan työn- ja projektinjohtotehtävistä.

Mari pelaa pesäpalloa ja harrastaa laitesukellusta.

Hannu-Pekka Alasuutari toimii controllerina Lappset Creativessa

Alasuutari Hannu_Pekka 05 2018.jpg

Hänen vastuualueinaan ovat erityisesti Kiinaan ja Yhdysvaltoihin tulevien teemapuistojen talousasiat, niiden seuranta ja raportointi. Aikaisemmin hän oli 10 vuotta Nordean palveluksessa.

Koulutukseltaan Hannu-Pekka on kansainvälisen liiketoiminnan tradenomi, valmistunut Lapin ammattikorkeakoulusta.

Vapaalaskua (freeride) ja laskettelua harrastavan Hannu-Pekan toimipiste on Rovaniemellä.

Miia Pitkäniemi on aloittanut konsernin taloushallinnossa ostoreskontran hoitajana

Pitkäniemi Miia 09 05 2018.jpg

Hän siirtyi Lappsetille Metsähallituksen palveluksesta, jossa hän toimi taloussihteerinä.

Miia on koulutukseltaan yo-merkonomi, valmistunut Lapin ammattioppilaitoksesta (nyk. REDU).

Rovaniemeläisenä ja kahden pienen lapsen äitinä hänen vapaa-aikansa kuluu perheen parissa, pihahommissa ja vasta hankitun omakotitalon remontoinnissa.

Mielenkiintoinen työ ja uudet haasteet houkuttelivat hakemaan Lappsetille. Toki myös uusi työ kotikaupungissa oli valintaan vaikuttanut tärkeä tekijä.