Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
24.3.2019

Lappset ja maailman johtava ylipainehallivalmistaja Duol yhteistyöhön

Duol-yhteistyö.jpg

Lappset on solminut maailman johtavan ylipainehallivalmistaja Duolin kanssa merkittävän yhteistyön. Jatkossa Lappset vastaa yksinoikeudella Suomessa ja Ruotsissa niin yksittäisten hallien toimituksista kuin kokonaisurakoistakin. Samalla yhtiöt ovat yhdistäneet osaamisensa kokonaan uudenlaisen ylipainehallikonseptin tuomiseksi markkinoille.

- Pohjoisen ilmasto-olosuhteiden huomioiminen ylipainehallin rakenteessa on olennaisen tärkeää. Tarjoamamme poikkeuksellisen suuri parannus energiatehokkuuteen lisää käyttömukavuutta, pienentää käyttötalousmenoja ja säästää ympäristöä. Ylipainehallin tulee olla turvallinen käyttää ympäri vuoden ja huoleton omistajalleen, myös runsaslumisina talvina, sanoo Lappsetin myyntipäällikkö Jesperi Loponen.

Ylivoimainen markkinajohtaja Pohjoismaissa

Duolilla on yli 25 vuoden kokemus ylipainehallien suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistuksesta. Se on toimittanut yli 1 500 ylipainehallia eri puolille maailmaa, Euroopan lisäksi Aasiaan, Lähi-Itään, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan. Pohjoismaihin Lappset ja Duol ovat toimittaneet yhteensä yli 40 ylipainehallia, joten ne ovat yhdessä ylivoimainen markkinajohtaja. 

- Lappsetin lähes puolen vuosisadan mittainen kokemus kertoo toiminnan pitkäjänteisyydestä, kyvystä ja laadusta toimittaa asiakkaalle harraste- ja huippu-urheilua tukevia kokonaisratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Duolin näkökulmasta yhteistyö vahvistaa kansainvälistä verkostoamme. Olemme myös erittäin iloisia uudesta ylipainehallikonseptista, jonka olemme yhteistyössä Lappsetin kanssa kehittäneet, korostaa Duolin toimitusjohtaja Dusan Olaj.

Lappsetin kokonaisratkaisu sisältää ylipainehalliurakat avaimet käteen –periaatteella. Sitä täydentävät PlayCare -elinkaaripalvelut, joihin kuuluvat muun muassa hallien tarkastukset, huollot, puhdistukset ja talvisin lumenpoistot.

Lappset ja Duol esittelevät uutta ylipainehallikonseptiaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-28. maaliskuuta 2019 olevilla Sportec-messuilla, osastolla A532.

#Sportec #Liikuntapaikkamessut2019 #Lappset

Lisätietoja:
- Jesperi Loponen, puh. 040 555 9695, Myyntipäällikkö, Lappset Liikuntapaikat Oy, jesperi.loponen@lappset.com