Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
14.4.2016

Lappset ja Tough Viking –esteratakisajärjestö yhteistyöhön

Lappset Group Oy ja esteratakilpailuja järjestävä Tough Viking –järjestö ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Lappset toimittaa Pohjoismaissa järjestettäviin joukkuekisoihin ulkoliikuntavälineitä. Tough Viking –kisoja järjestetään Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Venäjällä. Sopimus ei koske Venäjällä pidettävän kisan liikuntavälineiden varustelua.

-  Yhteistyö vahvistaa Lappsetin brändiä ulkoliikuntaan ja kuntoharjoitteluun monipuolisesti soveltuvien ratkaisujen toimittajana. Tough Viking edustaa erityisesti nuoremman sukupolven urheilu- ja liikuntaharrastajien keskuudessa kasvussa olevaa kehonpainoharjoitteluun perustuvaa kilpailumuotoa. Kilpailuformaatin laajentuminen Pohjoismaihin ja Venäjälle kertoo ulkoliikunnan merkityksen noususta, sanoo konseptipäällikkö Aarni Mertala Lappsetilta.

Tough Viking –kisoissa kilpaillaan joukkueittain tai yksilökisana erilaisia esteitä ylittäen ja alittaen. Kilpailurata on noin kymmenen kilometrin pituinen, ja kilpailuun osallistuminen edellyttää hyvää lihas- ja kestävyyskuntoa. Tänä vuonna Tukholmassa on myös oma sarja huippu-urheilijoille.

Kuluvan vuoden ensimmäinen osakilpailu käydään Göteborgissa Ruotsissa 23. huhtikuuta 2016. Myöhemmin Tukholmassa ja syksyllä Helsingissä pidettävissä osakilpailuissa on myös lasten esterata, johon Lappset toimittaa liikuntavälineitä.

Lappset_20150905_HAJ_0985.jpg

Lappsetin Monkey Bars -este Helsingin Kaisaniemen kilpailussa tarjosi haastetta kaikille kilpailijoille. 

Suomessa aikaisemmin Levillä ja Helsingissä pidetyt Tough Viking –kisat keräsivät runsaasti osallistujia. Lappset aikoo kutsua myös asiakkaitaan osallistumaan joukkueilla tuleviin kilpailuihin.

Lisätietoja:

-   Erkki Ikäheimo, kotimaan liiketoiminnan johtaja, puh. +358 40 535 9962, erkki.ikaheimo@lappset.com
-   Aarni Mertala, liikuntatuotteiden konseptipäällikkö, puh. +358 400 328 481, aarni.mertala@lappset.com