Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
21.4.2016

Lappset ja Avara solmivat mittavasta leikkipaikkojen kunnossapitoyhteistyöstä

Rovaniemeläinen leikki- ja liikuntavälineiden valmistaja Lappset Group Oy ja vuokra-asuntoja hallinnoiva Avara Oy solmivat 21. huhtikuuta 2016 mittavasta leikkialueiden kunnossapidosta. Viisivuotisen sopimuksen arvo ylittää miljoona euroa. Sopimuksen mukaan Lappsetin PlayCare –palvelu vastaa kokonaisvaltaisesti Avara Oy:n hallinnoimien vuokra-asuntojen pihoilla olevien leikkipaikkojen kunnossapidosta, niihin liittyvän työn suunnittelusta ja toteutuksesta.

Lappset_Avara_Ylinenpää_Tero_Ikäheimo_Erkki_Keravuori_Turkka_Talkkari_Juha 21042016.jpg
Lappset Group Oy:n kotimaan liiketoiminnan johtaja (vas.) Erkki Ikäheimo, toimitusjohtaja Tero Ylinenpää ja Avara Oy:n rakennuspäällikkö Turkka Keravuori ja ylläpitopäällikkö Juha Talkkari allekirjoittivat viisivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Lappsetin PlayCare –palvelu hoitaa Avaran kiinteistöjen pihojen leikkipaikkojen kunnossapidon, kuntotarkastukset, huollot ja korjaukset. Näin varmistetaan, että Avaran vuokra-asunnoissa asuvien perheiden lapset voivat leikkiä turvallisesti leikkipaikoilla. 
 

Sopimus kattaa leikkipaikkojen pitkän aikavälin suunnittelun, kunnossapidon sekä vuosittaisten tarkastuspalvelujen tuottamisen Avaralle. Yhteistyö koskee Avaran hallinnoimien kiinteistöjen leikkialueet. Avara Oy hallinnoi n. 7 500 vuokra-asuntoa Suomessa.

- Lappsetin PlayCare –palvelun osalta yhteistyösopimus on historiamme suurin. Olemme jo 
vuosia kehittäneet Avaran kanssa yhdessä palvelua, jolla varmistetaan kiinteistöjen leikkipaikkojen turvallisuus ja viihtyisyys. Tämä on luonnollinen jatkumo yhteistyöllemme, sanoo kotimaan liiketoiminnan johtaja Erkki Ikäheimo Lappsetilta.

- Sopimuksella pyritään pitkäjänteiseen ja kustannustehokkaaseen yhteistyöhön. Avaran tavoitteena on, että piha-alueet ovat kaikkialla Suomessa turvallisia, viihtyisiä ja yhdenmukaisella tavalla ylläpidettyjä. Uskomme, että tällä toimintamallilla saavutamme parhaan lopputuloksen, sanoo Avaran ylläpitopäällikkö Juha Talkkari.

PlayCare –palvelu on osa Lappset Group Oy:n liiketoimintaa, joka kattaa mm. leikki- ja liikuntapaikkojen asennukset, kuntotarkastukset ja huollot.

Lisätietoja:

- Erkki Ikäheimo, Lappset Group Oy:n kotimaan liiketoiminnan johtaja, puh. 040 535 9962, erkki.ikaheimo@lappset.com
- Juha Talkkari, Avara Oy:n ylläpitopäällikkö, juha.talkkari@avara.fi, puh. 040 167 7334, 
- Turkka Keravuori, Avara Oy:n rakennuspäällikkö, turkka.keravuori@avara.fi, puh. 041 515 2420