Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
8.6.2021

Lappset Group Oy:n tunnustuspalkinnot kahdelle Lapin AMKin opiskelijalle

Paananen Reko Lappset stipendi 08 06 2021 WEB.jpg Haapajärveltä kotoisin oleva Reko Paananen valmistui tietotekniikan insinööriksi viime vuonna Lapin ammattikorkeakoulusta. Hänet palkittiin Lappsetin tunnustuspalkinnolla teollisen yrityksen sisäisen tilausjärjestelmän kehittämisestä trukkikuljettajien avuksi.
Kuusela Anni LG stipendiaatti 08 06 2021 WEB.jpg Anni Kuusela sai Lappsetin tunnustuspalkinnon liiketalouden opinnäytetyöstään, jossa hän kehitti sosiaalisen median strategian energiayhtiölle.

Tunnustuspalkinnon saivat insinööri (AMK) Reko Paananen sekä liiketalouden opiskelija Anni Kuusela 8.6.2021 pidetyssä virtuaalisessa juhlatilaisuudessa.

Lappset Group Oy:n tunnustuspalkinto myönnetään opiskelijalle, joka on opinnäytetyössään merkittävällä tavalla edistänyt elinkeinoelämää ja kehittänyt liiketoimintaa. Tänä keväänä tunnustuspalkinnon saavat kaksi opiskelijaa. 

Insinööri (AMK) Reko Paananen saa 500 euron tunnustuspalkinnon opinnäytetyöstään CoDust-hallintajärjestelmä, jossa on kehitetty ratkaisu todelliseen tuotantoympäristön ongelmaan. Kehittämisen tuloksena on syntynyt uusi hallintajärjestelmän ohjelmistotuote sekä sitä myyvä ja edelleen kehittävä yritys. Tuotetta voidaan hyödyntää myös muilla toimialoilla. Opinnäytetyössä kuvataan sovelluksen kehittäminen ideasta toimivaksi konseptiksi.

Liiketalouden opiskelija Anni Kuuselalle myönnettiin 500 euron tunnustuspalkinto opinnäytetyöstä Sosiaalisen median markkinoinnin strategia Iin Energia Oy:lle . Opinnäytetyössä on kehitetty toimeksiantajalle uusia digitaalisen markkinoinnin toimintaprosesseja sekä tuotettu liiketoiminnan kehittämistä palvelevaa tietoa. Myös tämän opinnäytetyön tulokset ovat hyödynnettävissä laajemmin.

- Korona-aika on haastanut sekä yrityksiä että erityisesti opiskelijoita. Olen erittäin iloinen, että molemmat Lappsetin tunnustuspalkinnon saajat ovat selviytyneet haastavasta tilanteesta opinnoissaan onnistuen. Molempien opinnäytetyö on vahvasti ajassa kiinni, digitalisaation aallonharjalla. Toivon, että he tuovat positiivisia heijastuksia tulevaisuuden työelämään, Lappset Groupin hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo iloitsee.

Korkeakoulu- ja yliopistoyhteistyö on tärkeä osa Lappset-konsernin yleishyödyllistä toimintaa. Lappset Group Oy on Lapin ammattikorkeakoulun sopimusyhteistyökumppani, jonka kanssa monialaista ja monipuolista yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan. Lappset-tunnustuspalkinnot ovat yksi osa yhteistyötä.

Tunnustuspalkinnot jaettiin 8. kesäkuuta 2021 pidetyssä virtuaalisessa juhlatilaisuudessa, jossa olivat saajien kera mukana Lapin ammattikorkeakoulun rehtori Riitta Rissanen, Lappsetin hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo ja viestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi.

Tutustu Lapin ammattikorkeakouluun.

#vastuullisuus #korkeakouluyhteistyö #opiskelu #stipendi