Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
6.4.2020

Lappset Group Oy osti Rovaniemellä sijaitsevan rakennuskannan vuokraoikeuksineen

Rovaniemen tehdas by Esa Junttila.JPG Lappset osti lähes kaikki Rovaniemen toimitilansa vuokraoikeuksineen Rovaniemen Markkinakiinteistöt Oy:ltä. Kiinteistöinvestointi vahvistaa Lappsetin jalansijaa kotikaupungissaan ja luo edellytyksiä kehittää toimintaa. Valokuva: Esa Junttila/Lappsetin kuva-arkisto.

Lappset vahvistaa jalansijaansa Rovaniemellä ja on 31. maaliskuuta 2020 päivätyllä kaupalla ostanut lähes kaikki kotikaupungissaan sijaitsevat konttori- ja tehdaskiinteistönsä vuokraoikeuksineen Rovaniemen kaupungin omistamalta Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:ltä.

Vuokrakiinteistöiksi jäävät tilapäisesti vuokralla oleva tila osoitteessa Ahjotie 6 ja niin sanottu RK-halli, joka sijaitsee osoitteessa Hallitie 11.

Kiinteistökauppa sementoi Lappsetin tiukasti kotiseudulleen, jossa yrityksen juuret ovat vahvasti olleet vuodesta 1970 lähtien.

- Tällä hetkellä vallitsevien uhkakuvien ja epävarmuuden keskellä haluamme luottaa tulevaisuuteen ja vahvistaa Lappsetin toimintaa Rovaniemellä, toimitusjohtaja Tero Ylinenpää korostaa.

Kiinteistöinvestointi parantaa Lappsetin mahdollisuuksia alueen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Toimintojen jatkuva kehittäminen ja tehostaminen ovat Lappsetin tulevaisuuden menestykselle elintärkeitä, ja tämä on helpompaa sekä nopeampaa, kun tilat ovat omat.

- Hyvä vakavaraisuutemme mahdollisti tähän edullisen lainarahoituksen, ja sen ansiosta kaupalla on lievästi positiivinen tulosvaikutus jo heti ensimmäisenä vuonna, kun vuokrakiinteistöt siirtyvät omaan taseeseen, Tero Ylinenpää toteaa.

Lisätietoja:
- Toimitusjohtaja Tero Ylinenpää, puh. 0400 290 234, tero.ylinenpaa@lappset.com