Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
8.11.2018

Lappset Creativen uudet nettisivut palvelevat asiakkaita entistä paremmin

Lappset Creative new website frontpage 11 2018.PNG Lappset Creative luo satumaailmasta todellisuutta. Uudet verkkosivut kertovat teemoitettujen aktiviteettipuistojen maailmasta enemmän. Verkkosaitin visuaalisen ilmeen suunnitteli tamperelainen mainostoimisto Unfair, ja teknisestä toteutuksesta vastasi Tietotalo.

Lappset Creative suunnittelee, toimittaa ja asentaa teemoitettuja aktiviteettipuistoja yhteistyössä tunnettujen kansainvälisten brändien kanssa. Vahvan kasvun ja kansainvälistymisen tueksi Creative on uudistanut brändi-ilmettään ja julkaissut uudet verkkosivut, jotka palvelevat asiakasta entistä paremmin hänen etsiessään avaimet käteen –ratkaisua leikki- ja liikuntaelämyksiin sisä- ja ulkotiloihin. Tulevan kevään aikana brändiuudistus ulotetaan asteittain myös muuhun markkinointimateriaaliin.

Mielikuvitus muuntuu todellisuudeksi, kun lapset pääsevät sukeltamaan rakastamiensa hahmojen maailmaan ostoskeskuksessa, matkailukohteessa, huvipuistossa tai jossakin muussa tilassa. Nuoret saadaan liikkumaan heille varta vasten suunnitelluissa aktiviteettipuistoissa. Tällaisia lasten, perheiden ja nuorten maailmoja Lappset Creative luo yhdessä kumppaneidensa kanssa eri puolille maailmaa.

Asiakkaalle, joka haluaa vahvistaa asiakasvirtojaan elämyksellisten kokemusten avulla, Lappset Creativen uudet nettisivut tarjoavat tuhdin paketin tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Monialaisen tiimin yhteistyön tulos

Uudet nettisivut ovat syntyneet monialaisen ammattilaistiimin yhteistyönä. Konseptin suunnittelu toteutettiin työpajojen muodossa, sprinttimenetelmää hyödyntäen. Työpajoihin osallistui Creativen ja mainostoimiston henkilöstön lisäksi konsernin markkinoinnin edustajia.

- Lappset Creativen visuaalinen identiteetti ja markkinointimateriaalit uudistettiin yhteistyössä Unfair Lean Marketing Oy:n kanssa. Uudistamisprojekti käynnistettiin kesän alussa, ja ensimmäisenä sovelluksena valmistui nyt julkaistu www-sivusto. Unfair vastasi käyttöliittymän ja graafisen ilmeen suunnittelusta, tekninen toteutus oli Tietotalo Infocenter Oy:n käsialaa. Sisällön syötöstä huolehti konsernin markkinointiosasto. Sivusto toteutettiin Lappset Creativen päätyökielen mukaan ensin englanniksi, ja sivusto tullaan kääntämään myös kiinaksi, sillä paikallinen kieli on erittäin tärkeä näillä lupaavilla ja nopeasti kasvavilla markkinoilla, projektipäällikkönä toiminut Asko Alanen taustoittaa.

Tutustu Lappset Creativen uuteen verkkosaittiin!

Lisätietoja:
- Asko Alanen, projektipäällikkö, puh. 040 823 3033, etunimi.sukunimi@lappset.com