Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
7.2.2018

Lappset Creative toimitti jo toisen aktiviteettipuiston Tykkimäki Actionparkille, tällä kertaa Lahteen

Tykkimaki Actionpark Lahti Visualization Lappset Creative.jpg Havainnekuva Launeen Prismakeskukseen lauantaina 3. helmikuuta 2018 avatusta uudesta Tykkimäki Actionparkista. Kuva: Lappset Creative.

Lappset Group Oy:n teema- ja aktiviteettipuistoihin erikoistunut liiketoiminta-alue Lappset Creative on suunnitellut ja toimittanut jo toisen aktiviteettipuiston Tykkimäki-yritykselle. Lauantaina 3. helmikuuta 2018 avattu Prisma Launeen Tykkimäki Actionpark tarjoaa liikuntaa ja seikkailua koko perheelle. Eri urheilulajien suorituspaikkoja trampoliineja ja leikkipaikkoja on yhteensä 21. Sisäaktiviteettipuiston laajuus on kaikkiaan 1 500 neliömetriä, ja investoinnin arvo on noin miljoona euroa. Tykkimäen suunnitelmissa siintävät vastaavanlaisten toteutukset myös Kotkaan ja Lappeenrantaan.

- Rakentamisessa on otettu huomioon kokemukset Kouvolan Prisma-keskuksessa olevan Actionparkin toiminnasta. Puolentoista vuoden aikana olemme oppineet mitkä asiat kiinnostavat ja teimme sen mukaan pieniä säätöjä tarjontaan. Lahden Actionpark on toiminnoiltaan hyvin samanlainen kuin Kouvolassa, kertoo puiston toimintaa pyörittävän Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Lahden Actionpark on suunniteltu koko perheen yhteiseen liikuntaan. Suunnittelussa on huomioitu myös aikuisten liikuntatarpeet. Sakari Pasanen toivookin, että vanhemmat lähtevät lasten kanssa yhteisiin kisailuihin. 

- Se on kaikkien kannalta parasta laatuaikaa, korostaa Pasanen. 

Soveltuu niin urheiluseuroille kuin synttäreillekin

Hänen mukaansa aktiviteettipuisto soveltuu myös urheiluseurojen harjoituksiin ja yritysten työhyvinvointitilaisuuksiin. Liikunta-alueiden lisäksi kokonaisuus sisältää tiloja muun muassa syntymäpäiväkutsujen pitämiseen.

- Synttärihuoneiden suosio on jopa hieman yllättänyt meidät. Toiminnalliset synttärit ja lasten suosimat tarjoilut on helppo järjestää hauskanpitoon suunnitellussa ympäristössä, Pasanen sanoo.

– Aktiviteettipuisto laajentaa ja parantaa Prisma Launeen palvelutarjontaa sekä vetovoimaa. Lisäksi asiakasomistaja saa Actionparkista S-ryhmän bonusta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ja ravintolamaailmojen toimialajohtaja Lari Rusila.

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Tykkimäki valitsi jo toistamiseen kumppanikseen Lappset Creativen. Kuten edellisessäkin puistossa, vastasimme puiston suunnittelusta, valmistuksesta ja asentamisesta, toteaa johtaja Johan Granholm.

Katso Tykkimäki Actionparkin video tästä.

- Yhteistyö Tykkimäen kanssa oli sujuvaa alusta alkaen, suunnittelusta luovutukseen. Tykkimäen ja Lappsetin kokemukset vastaavista aktiviteettipuistoista mahdollistivat erittäin toimivan kokonaisuuden rakentamisen laajalle asiakaskunnalle. Viimeisen silauksen projektin onnistumisen kannalta mahdollisti yhteistyö Lappsetin ammattitaitoisen asennustiimin, Tykkimäen ja Launeen Prisman välillä, kommentoi projektipäällikkö Markus Harju.

Tykkimäen huvipuisto aloitti toimintansa Kouvolassa vuonna 1986, ja sen huvipuistossa, Aquaparkissa ja Actionparkissa vierailee vuosittain noin 250 000 kävijää. Lappset Creative suunnitteli ja toimitti Tykkimäelle ensimmäisen sisäaktiviteettipuiston vuonna 2016 Kouvolan Prismakeskukseen.

Lisätietoja:
Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, toimitusjohtaja Sakari Pasanen, 0400 482 589, sakari.pasanen@tykkimaki.fi
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602, lari.rusila@sok.fi
Lappset Creative, johtaja Johan Granholm, 040 532 4183, johan.granholm@lappset.com
Projektipäällikkö Markus Harju, 040 689 7460, markus.harju@lappset.com
www.lappsetcreative.fi
http://www.tykkimaki.fi/actionpark/actionpark-lahti/
http://www.tykkimaki.fi/sijainti-ja-yhteydet/media/action-park/