Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
30.8.2019

Lähes 1 000 neliömetrin kokoinen Tiikeripuisto rakennetaan Ranuan eläinpuistoon

Tiikeripuisto Tiger Park for Ranua Zoo by Lappset MyDesign 30 08 2019.jpeg Ranuan eläinpuistoon valmistuu 1. toukokuuta 2020 mennessä uniikki Tiikeripuisto. Yksilöllisen suunnittelun on yhteistyössä asiakkaan kanssa toteuttanut Lappsetin MyDesign -palvelu suunnittelijoinaan Toni Keskitalo ja Tero Puotiniemi. Havainnekuva.

Ranuan Seudun Matkailu Oy toteuttaa yhteistyössä Lappset Group Oy:n kanssa lähes 1000 m2 kattavan leikkialueen rakentamisen.

Ranuan eläinpuistossa sijaitseva Jussan ja Nessin satupuisto sulkee ovensa sunnuntaina 1.9.2019, ja uuden leikkipuiston rakentaminen alkaa maanantaina 2.9.2019. Uusi teemapuisto kantaa nimeä Tiikeripuisto, ja se houkuttelee uusia sekä palaavia asiakkaita Ranuan eläinpuistoon. Puiston teema on asiakkaan valitsema.

- Leikkipuisto sijaitsee luonnon keskellä, metsän ympäröimänä, minkä vuoksi luonnonmukainen Flora-mallisto valittiin leikkipaikkavälineiden kokoelmasta. Erikoisen tulevasta puistosta tekee sen kokonaispinta-ala ja sen 9,6 metriin kohoavat kiipeilytornit liukumäkineen sekä yksilöllisesti suunniteltu, erikoinen teema, kertoo Lappsetin projektipäällikkö Mari Koponen.

Tiikereiden reviirillä tornit nousevat korkeuksiin, tiikereiden pesään. Taitoreitillä voi harjoitella liikeratoja ja hypätä tiikerinloikkaan. Perheen pienemmille lapsille leikkipuistossa on oma maatilamainen leikkikenttänsä.

- Pienten lastenosio kantaa nimeä Farm - Maatila, ja sieltä löytyy muun muassa keppihevosrata sekä istumapaikkoja perheiden yhteisille hetkille. Maatilalla voi leikkien oppia uusia asioita maatilan töistä, Mari Koponen täydentää.

Tiikeripuisto ja maatila avaavat ovensa 1.5.2020.

Tiikeripuiston, englanninkieliseltä nimeltään Tiger Park, on suunnitellut Lappsetin MyDesign -palvelu yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suunnittelijoina ovat toimineet Toni Keskitalo ja Tero Puotiniemi.

Pääurakoitsija: Lappset Group Oy
Tilaaja: Ranuan Seudun Matkailu Oy

Lisätietoja: 
- Tommi Hinno, Ranuan Seudun Matkailu Oy, toimitusjohtaja p. 0400-765 237, etunimi.sukunimi@ranua.fi
- Mari Koponen, Lappset Group Oy,  projektipäällikkö, p. 040 663 0105, etunimi.sukunimi@lappset.com

Muutettu uutista 2.9.2019 lisäämällä teeman määrittely asiakkaan toimesta ja poistettu viittaus sapelihammastiikeriin.