Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
15.8.2017

Kimmo Lautanen Lappset Group Oy:n varatoimitusjohtajaksi

Kimmo Lautanen_mu_valk.jpg KTM Kimmo Lautanen aloitti Lappset Group Oy:n varatoimitusjohtajana 14. elokuuta 2017. Hän vastaa mm. talous- ja rahoitusasioista sekä yrityksen strategisista hankkeista.

Rovaniemeläinen leikki- ja liikuntapaikkojen valmistaja Lappset Group Oy on nimittänyt KTM Kimmo Lautasen varatoimitusjohtajaksi 14. elokuuta 2017 alkaen.

Pitkän ja kansainvälisen uran talousjohtamisen tehtävistä omaava Kimmo Lautanen vastaa Lappsetilla muun muassa talous- ja rahoitusasioista sekä yrityksen kasvuun liittyvistä strategisista kehityshankkeista. Kimmo on myös Lappset Group Oy:n johtoryhmän jäsen. Hän toimi aikaisemmin Lappsetin hallituksen jäsenenä kuusi vuotta. Työurallaan hän on toiminut talousjohtajana useissa kansainvälisissä yrityksissä mm. Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Japanissa, Ranskassa ja Suomessa.

- Lappset on kääntänyt purjeensa kohti voimakasta kasvua sekä kotimaassa että ulkomailla. Leikki- ja liikuntapaikkavälineiden myynti on kasvanut kuluvan vuoden aikana merkittävästi niin Suomessa kuin useissa vientimaissa Euroopassa ja Aasiassa. Kimmo Lautanen vahvistaa Lappsetin toimintaa erityisesti vankan talousalan osaamisensa ja kansainvälisen kokemuksensa kautta, kertoo Lappsetin toimitusjohtaja Tero Ylinenpää.

Lisätietoja:
- Tero Ylinenpää, toimitusjohtaja, puh. +358 400 290 234, tero.ylinenpaa@lappset.com tai
- Kimmo Lautanen, varatoimitusjohtaja, puh. +358 50 439 7715, kimmo.lautanen@lappset.com