Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
10.1.2022

Johan Granholmille merkittävä tunnustus Tanskan kuningattarelta

Granholm_Johan.jpg Lappsetin myynti- ja markkinointijohtaja Johan Granholm on toiminut Tanskan kunniakonsulina vuodesta 2013 lähtien. Tanskan kuningatar Margareeta II myönsi hänelle merkittävän tunnustuksen, Dannebrog-ritarikunnan ritariristin 1.1.2022. Valokuva: Antti Kurola/Lappsetin arkisto.

Tanskan kunniakonsulina Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa vuodesta 2013 toimiva Johan Granholm on saanut merkittävän tunnustuksen Tanskan kuningatar Margareeta II:lta. Kuningatar on 1.1.2022 nimittänyt Granholmin ritariksi Dannebrogin Ritarikuntaan hänen ansioistaan Tanskan Kuningaskunnan eteen tehdystä työstä ja myöntänyt hänelle Ritariristin.

Dannebrogin Ritarikunta (Dannebrogorden tanskaksi) on toinen Tanskan kuningashuoneen ritarikunnista. Sen perusti kuningas Kristian V vuonna 1671. Ritarikunnan suurvisiirinä toimii kulloinkin vallassa oleva hallitsija, tällä hetkellä kuningatar Margareeta II. Ritarikunnan myöntämiä kunniamerkkikategorioita on neljä.  Vuonna 1951 Tanskan kuningas Fredrik IX päätti, että Dannebrogin Ritarikunnan kunniamerkki voidaan antaa myös naisille.

Kunniakonsulin toimenkuvaan kuuluu mm. auttaa Suomessa asuvia tai vierailevia Tanskan kansalaisia erilaisissa tilanteissa, kuten passi- ja ajokorttiasioissa sekä erilaisissa kriisitilanteissa. Lisäksi kunniakonsulin tulee edistää, luoda ja ylläpitää tanskalaisten ja suomalaisten välisiä suhteita elinkeinoelämän, kulttuurin, politiikan ja muiden elämänalueiden osalta.

Johan Granholm on toiminut Lappset Group Oy:n myynti- ja markkinointijohtajana vuodesta 2010 lähtien, josta Tanskan kunniakonsulina oman toimensa ohessa vuodesta 2013 alkaen yhdeksän vuoden ajan.

Peruskoulutukseltaan 59-vuotias Granholm on kadettiupseeri ja valmistunut maanpuolustuskorkeakoulusta vuonna 1987. Johtamisen MBA-tutkinnon hän suoritti vuonna 1996 Oulun yliopistossa. Näiden lisäksi hän on käynyt useita johtamiseen liittyviä koulutuksia uransa aikana.

Johan Granholm on naimisissa ja hänen perheeseensä kuuluu neljä lasta.

Tanskan kunniakonsulaatin toimipiste sijaitsee Rovaniemellä Lappset-konsernin pääkonttorissa. Oulussa konsulaatti sijaitsee Granholmin kodin yhteydessä Haukiputaalla. Tanskan kunniakonsulaatin lisäksi Lappsetilla toimivat myös Ruotsin ja Islannin konsulaatit Rovaniemellä.

Lisätietoja:
- Johan Granholm, puh. 040 532 4183, johan.granholm@lappset.com