Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
14.6.2021

Jens Lindgren on nimitetty Lappset Sweden AB:n toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta 2021 alkaen

JensLindgren07-2.jpg Jens Lindgren siirtyy Ruotsin tytäryhtiö myyntijohtajan tehtävästä Lappset Sweden AB:n toimitusjohtajaksi 1.9.2021 alkaen. Jens on pitkän linjan lappsetilainen, jolla on vankka kokemus vaativista myynti- ja liiketoiminnan kehittämistehtävistä.

Myyntijohtaja Jens Lindgren on nimitetty Lappset Sweden AB:n toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta 2021 alkaen. Hän siirtyy uuteen työhönsä Ruotsin tytäryhtiön myyntijohtajan tehtävästä, jota hän on hoitanut kuluvan vuoden alusta lähtien. Jens Lindgrenillä on pitkä kokemus vaativista myynti- ja palveluliiketoiminnan kehittämistehtävistä Lappset-konsernin emoyhtiössä. Jens muuttaa syksyllä Enköpingiin ollakseen lähellä asiakkaita ja tytäryhtiön erinomaista tiimiä.

- Tuntuu erittäin innostavalta päästä työskentelemään Ruotsin tytäryhtiön osaavan tiimin kanssa, johon olen päässyt jo tutustumaan. Tytäryhtiön henkilökunta on erittäin ammattitaitoinen ja innostunut. On myös erittäin mielenkiintoista päästä tapaamaan asiakkaita ja oppia entistä paremmin tuntemaan heidän toiveensa, tarpeensa sekä odotuksensa, Jens Lindgren sanoo. 

Vuonna 1993 perustettu Lappset Sweden AB on Rovaniemellä toimivan Lappset-konsernin vanhimpiin kuuluva tytäryhtiö, jolla on merkittävä jalansija Ruotsin leikki- ja liikuntapaikkojen sekä puisto- ja kadunkalusteiden markkinoilla. Ruotsalaiset asiakkaat arvostavat kestävää kehitystä, ja ympäristöarvot ovat heille Lappsetin tavoin erityisen tärkeitä.

- Tavoitteena on kehittää liiketoimintaa palvelemaan asiakkaita entistä paremmin tarjoamalla heille kestävää kehitystä tukevia, inspiroivia ja monipuolisia leikki- ja liikuntapuistoja sekä kalustettuja ulkotiloja, jotka palvelevat eri sukupolvien käyttäjiä. Leikillisesti voisi sanoa, että asiakkaan tehtäväksi jää puiston avajaistilaisuudessa tarvittavien ilmapallojen tilaaminen, kaikesta muusta huolehdimme me. Tulemme tekemään kaikkemme, että asiakkaamme Etelä-Ruotsin Ystadista aina pohjoisen tuntureiden Kiirunaan ovat tyytyväisiä, Jens Lindgren täydentää.

Ympäristöarvoja arvostavien asiakkaiden puolesta Jens Lindgren on erityisen iloinen siitä, että pohjoismainen Joutsen-ympäristömerkki hyväksyi Lappsetin jo vuosikymmenten aikana käyttämän puunsuojausmenetelmän osaksi kestävän kehityksen kriteeristöä aikaisemmin tänä vuonna. 

- Se on asiakkaillemme erinomainen uutinen, joka vahvistaa asemaamme entuudestaan kestävää kehitystä ja ympäristöarvoja tukevien ulkotilaratkaisujen toimittajana. Sitä tukee myös Lappsetin päätös jatkaa puukomponenttien takuuaikaa viidellä vuodella 10:stä 15 vuoteen, Lindgren korostaa.

Jens Lindgrenillä on pitkä ja monipuolinen kokemus emoyhtiön Lappset Group Oy:n palveluksessa erilaisista myynnin- ja liiketoiminnan kehittämistehtävistä. Hän aloitti uransa Lappsetilla vuonna 2007 toimien PlayCare –palveluliiketoiminnan leikki- ja liikuntapaikkavälineiden tarkastajana, josta hän eteni myyntitehtäviin, mm. toimien Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkönä sekä kuluvan vuoden alusta Ruotsin tytäryhtiön myyntijohtajana. Hän on uransa aikana perehtynyt erityisesti palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja vastannut elinkaaripalveluiden globaalista kehittämisestä.

Syyskuun alkuun saakka Jens Lindgren työskentelee tiiviisti Lappset Sweden AB:n väliaikaisen maajohtaja Magnus Sjölundin kanssa jouhevan siirtymän varmistamiseksi.

Tutustu Lappset Swedeniin tästä linkistä.

Taustatietoja Lappset Sweden AB:sta
• Lappset Sweden AB perustettiin vuonna 1993. Lappset aloitti kuitenkin liiketoiminnan Ruotsissa jo 1970-luvulla, kun Nola AB toimi jälleenmyyjänä.
• Vuonna 2000 Lappset AB osti Enköpingissä toimineen kalustevalmistaja Nifo AB:n, jonka jälkeen liiketoiminta jatkui nimellä Nifo-Lappset AB.
• 15 vuotta sitten yrityksen nimi muutettiin Lappset Sweden AB:ksi.
• Lappset Sweden AB:n kotipaikka on Enköpingissä, noin tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta länteen. Tytäryhtiö on Lappset-konsernin vanhin.
• Lappset Sweden AB:lla on 38 työntekijää. 
• Lappset-konsernilla on yli 50 vuoden kokemus leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä kadunkalusteiden suunnittelusta, valmistuksesta, asennuksesta ja huollosta. Pitkäikäiset ja turvalliset tuoteratkaisut tukevat kestävää kehitystä ja soveltuvat erilaisiin ympäristöihin kaupunkimaisemista maalaismaisemiin.
• Lappset-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 57,1 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 400 eri alan osaajaa kahdeksassa eri maassa.