Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
26.6.2018

Janek Läänerand on nimitetty konsernin tuotantojohtajaksi

Läänerand Janek Group Production Director 25 06 2018 Cropped.jpg Janek Läänerand (46) aloitti Lappset Group Oy:n konsernin tuotantojohtajana 25. kesäkuuta 2018.

Janek Läänerand (48 v) aloitti maanantaina 25. kesäkuuta 2018 konsernin tuotantojohtajana (Group Production Director). Hänen johdettavanaan ovat Suomen, Viron ja Ruotsin tuotantolaitokset. Hänen rekrytointinsa tukee Lappsetin kasvutavoitteita ja edistää tuotantoyksiköiden hyvien käytäntöjen levittämistä konsernissa.

Janek siirtyi Lappsetin palvelukseen PKC Group Lithuania UAB:n toimitusjohtajan tehtävästä.  Sitä ennen hän toimi mm. PKC Group Eesti AS:n tuotantojohtajana. Hän on työskennellyt erilaisissa tuotannon, prosessien ja projektien johtotehtävissä monissa eri alan yrityksissä, ja PKC:n palveluksessa useampaan otteeseen. Hänellä on kokemusta myös leanin mukaisten prosessien kehittämisestä. 

Hänellä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus tuotantolaitosten johtamisen lisäksi myös vastuullisuusasioista, erityisesti ympäristönäkökulmasta. Hän on koulutukseltaan vesiensuojeluinsinööri Viron maatalousyliopistosta. Hänen aikaisempaan työkokemukseensa sisältyy lukuisia konsulttitehtäviä ympäristöasioiden parista, mm. Viron ympäristöministeriön alaisuudessa toimivan alueympäristöviranomaisen projektipäällikön roolissa. Lisäksi hän on toiminut hankinnan johtotehtävissä Filter AS –yrityksessä.

Hän harrastaa monipuolista liikuntaa, kuten tennistä, pyöräilyä ja kuntosalia.

Janekin toimipisteinä ovat konsernin kaikki tuotantolaitokset, joita on tällä hetkellä Rovaniemellä, Tallinnassa ja Enköpingissä.

Toivotamme Janek Läänerandin lämpimästi tervetulleeksi Lappsetin tiimiin!

Lisätietoja:
- Toimitusjohtaja Tero Ylinenpää, etunimi.sukunimi@lappset.com
- Tuotannonjohtaja Janek Läänerand, etunimi.sukunimi@lappset.com