Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
8.10.2018

Islannin kunniakonsulaatti avattiin Lappsetilla

uutiskuva copy.jpg Islannin kunniakonsulaatti avattiin Lappsetin toimitiloissa Rovaniemellä Islannin ympäristöministerin Guðmundur Ingi Guðbrandsson (kuvassa keskellä) ja Islannin Suomen suurlähettilään Árni Þór Sigurðssonin (kuvassa vasemmalla) toimesta. Lappset-konsernin toimitusjohtaja ja Tero Ylinenpää (kuvassa oikealla) toimii oman tehtävänsä ohella Islannin kunniakonsulina.

Islannin kunniakonsulaatti avattiin 10. lokakuuta 2018 Lappsetin toimitiloissa Rovaniemellä Islannin ympäristöministerin Guðmundur Ingi Guðbrandsson ja Islannin Suomen suurlähettilään Árni Þór Sigurðssonin toimesta. Lappset-konsernin toimitusjohtaja Tero Ylinenpää toimii oman tehtävänsä ohella Islannin kunniakonsulina.

Konsulin tehtävänä on edistää maiden välisiä elinkeinoelämän ja kulttuurinvälisiä suhteita ja muun muassa auttaa Rovaniemellä sekä Lapissa asuvia tai vierailevia islantilaisia, mikäli heillä on tarvetta konsulaatin apuun.

Kunniakonsulaatit ovat Lappsetille tärkeä osa yhteiskunnallista toimintaa ja ovat luottamus- ja kunniatehtäviä yrityksen palveluksessa toimiville henkilöille. Suhteiden edistäminen ja kehittäminen erityisesti Pohjoismaiden ja Suomen välillä ovat tärkeä osa yrityksen vastuullisuutta.
Islannin kunniakonsulaatin avajaisiin osallistui Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvosen lisäksi kansliapäällikkö Hannele Pokka ja monia muita Rovaniemellä toimivia konsuleita ja kaupungissa vierailevia islantilaisia.

Kyseessä oli kolmannen kunniakonsulaatin avaaminen Lappsetilla. Hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo on toiminut pitkään Ruotsin kunniakonsulina, ja teemapuistoista vastaavan liiketoiminnan Lappset Creativen johtaja Johan Granholm on Tanskan kunniakonsuli.

Lisätietoja:
- Tero Ylinenpää, Tero.Ylinenpaa@lappset.com