Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
2.4.2019

Asokotien lähes 700 leikkipaikkaa Lappsetin elinkaaripalveluiden piiriin

lappset_playcare_tuusula_100518_038.jpg PlayCare-palvelut huolehtii jatkossa lähes 700 Asokotien leikkipihojen kunnosta ja turvallisuudesta.
20160831_lappset_playcare_h2a6694_fullres.jpg Leikkialueen kuntotarkastukset ja säännölliset huollot jatkavat leikkipaikkavälineiden elinkaarta huomattavasti. PlayCare-palvelut on osa kiertotaloutta, ja huolehtii mm. Asokotien leikkipihoista.

Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) ja Lappset Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen lähes 700 kiinteistön leikkipaikkojen elinkaaripalveluista. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhteistyösopimus solmittiin viime vuoden lopulla.

- Kyseessä on erittäin merkittävä yhteistyö molemmille osapuolille. Olemme erittäin iloisia siitä, että yhteistyö tukee kestävää kehitystä ja kiertotalousajattelua. Käytännön tarkastus- ja huoltotoimien lisäksi tulemme tekemään asiakkaalle 25 vuoden pitkän tähtäimen suunnitelman leikkipaikkojen elinkaaren aikaisen turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, kertoo PlayCaren myyntipäällikkö Jens Lindgren.

PlayCare elinkaaripalveluilla on laaja-alainen osaaminen ja yli 13 vuoden kokemus leikki- ja liikunta-alueiden tarkastuksista sekä huoltopalveluista. PlayCare-palvelut toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti muun muassa huoltamalla ja korjaamalla olemassa olevia leikki- ja liikunta-alueita jatkaen niiden elinkaarta. Asokotien kanssa solmittu yhteistyö kattaa uusien leikkipaikkavälineiden asennukset, määräaikaistarkastukset, huoltotoimet, varaosat ja myös kierrätyksen.

- Asokotien tavoitteena oli löytää ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka pystyy ottamaan kokonaisvastuun leikkialueiden elinkaaresta. Lappsetin kanssa kehitetyllä yhteistyömallilla varmistetaan leikkipaikkojen turvallisuus ja tarkoituksenmukainen kehittäminen kaikissa Asokotien kiinteistöissä sijainnista ja elinkaaren vaiheesta riippumatta. Myös kustannustehokkuuden varmistamiseen on kiinnitetty erityistä huomiota, kertoo kiinteistöpäällikkö Kimmo Rintala Asokodeista.

Lisätietoja: 
- PlayCare, Jens Lindgren, Myyntipäällikkö, PlayCare Pohjoismaat, puh. 040 746 3608, jens.lindgren@lappset.com
- Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit), Kimmo Rintala, kiinteistöpäällikkö, puh. 020 161 2275, kimmo.rintala@asokodit.fi

PlayCare on leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluiden asiantuntija

PlayCare on tuottanut leikki-ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluita vuodesta 2005. Se asentaa, tarkastaa ja huoltaa kaikkien valmistajien leikki- ja liikuntavälineet kaikkialla Suomessa. Sen tiimi koostuu yli sadasta leikki- ja liikunta-alueiden kunnossapidon ammattilaisesta. Valtaosa PlayCaren henkilöstöstä työskentelee Rovaniemen ja Helsingin toimipisteistä käsin.  PlayCaren emoyritys Lappset Group Oy on suomalainen perheyritys, joka on Euroopan johtava leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistaja. Lappsetin leikkipaikkavälineet valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista. 
https://www.playcare.fi

Asuntosäätiön Asumiskodit Oy (Asokodit):

Asokodit on osa Asuntosäätiö-konsernia. Asuntosäätiö on alueiden ja monipuolisen asuntotuotannon kehittämiseen erikoistunut rakennuttaja ja kiinteistöjen omistaja. Se rakennuttaa vuosittain noin 400 asuntoa erityyppisillä omistusmuodoilla. Konserni omistaa yli 17 000 asuntoa ja on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Sen suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa yli 16 000 asumisoikeusasuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.
https://www.asuntosaatio.fi