Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Lappset Akatemia

Lappset Akatemia on webinaari ja live-tapahtumakokonaisuus, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen leikki-ja liikuntapaikkasuunnittelun osaajat.

Olemme koonneet yhteen joukon asiantuntijoita, jonka lisäksi toivomme teidän, tapahtumien osallistujien, jakavan mielipiteitä ja ammattitaitoanne kuhunkin aiheeseen. Aiheet käsittelevät monipuolisesti leikki- ja liikunta-alueiden suunnittelua ja niihin liittyviä haasteita. Osallistumiset ovat maksuttomia ja tallenteet tilattavissa tämän sivun kautta. 

Normit- standardit ja turvallisuus
20.10.2022 klo 14-15:30

Aiheet: 

  • Leikki- ja liikuntavälineiden turva-alueet
  • Leikki- ja liikunta-alueiden yhdistäminen riskitasot huomioiden
  • Oheisrakenteiden riskitason arvioiminen

Leikki- ja liikunta-alueiden suunnittelu on mahdollisuus luoda uusi ja innostava vapaa-ajan alue tuhansien käyttöön seuraaviksi vuosikymmeniksi. Hyvä suunnittelija tuntee turvallisuusvaatimukset ja välttää myöhemmät turvallisuussyistä tehtävät muutokset alueella. Yhtä lailla hän ei jätä toteuttamatta uutta ideaa siksi, että pelkää sen olevan ’standardien vastainen’.

Tämä webinaari kertoo mm. mitä ovat turva-alue, turva-alue ilman iskunvaimennusvaatimusta, vapaa tila, pelialue ja varoalue. Kuinka lähelle leikkikenttää saa asentaa skeittiparkin? Entä ovatko kaikki kalusteet riittävän turvallisia leikkikentille?

Tervetuloa mukaan, ollaan yhdessä tärkeiden asioiden äärellä! 

 

Webinaarin asiantuntija: Esa Junttila, Toimitusjohtaja/Kouluttaja, Safe to Play Oy
Webinaarin vetäjä: Laura Väänänen, Asiakkuuspäällikkö, Lappset

 

Tilaa nauhoite tästä

WEBINAARIN ASIANTUNTIJA

Esa Junttila
Toimitusjohtaja/Kouluttaja
Safe to Play Oy

Safe to Play tuottaa vapaa-ajan alueiden turvallisuudenhallinan koko ekosysteemin.  Yrityksen asikkaita ovat kunnat sekä yritykset. Safe to Play kouluttaa ja sertifioi alan ammattilaiset. 

Esa on yrityksen toimitusjohtaja ja kouluttaja. Hänen osaamisensa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuusasiantuntijana tunnetaan kautta Euroopan.

WEBINAARIN VETÄJÄ

 Laura Väänänen
Asiakkuuspäällikkö, suunnittelijat
Lappset

Laura on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen, Lappsetilla hän on toiminut vuoden 2019 alusta lähtien asiakaspalvelun rajapinnassa. Tämän syksyn aikana hän on siirtynyt asiakkuuspäälliköksi ja nyt keskittyy lähinnä olemaan suunnittelijoiden, arkkitehtien ja maisemasuunnittelijoiden käytettävissä täällä kotimaassa. Laura tutustuu innolla uusiin asiakkuuksiin ja ennen kaikkea henkilöihin asiakkuuksien takana.  
Inspiroidu valmiista kohteista
lappset_lighthouse_playground_france_6.jpg
Näyttävä majakka Ranskassa

Majakka sai inspiraationsa teemoitukseen paikallisesta kuuluisasta majakasta.

Lue lisää
lappset-playground-castle-ireland.jpg
Dragon's Den leikkialue, Irlanti

Teemoitettu leikkialue suunniteltiin kasvattamaan The Ark Open Farm-alueen vetovoimaa. Flora-tuotesarjasta inspiraationsa saaneen linnakokonaisuuden suunnittelusta vastasi MyDesign-palvelumme. Linna ja sen lohikäärme antavat takuulla leikkijöiden mielikuvitukselle siivet!

Lue lisää
2020_REFERENCE_RANUA_TIIKERIPUISTO_06.jpg
Tiikeripuisto ja Farmi Ranuan eläinpuistossa

Ranuan eläinpuisto sai uuden vetonaulan, kun lähes tuhannen neliömetrin kokoinen Tiikeripuisto avattiin 15. kesäkuuta 2020. Kokonaan uusittu leikkipuisto sisältää monipuoliset leikki- ja kiipeilyvälineet. Sen merkkipaaluina toimivat 9,6 metrin korkeuteen kohoavat tornileikit oikean kokoisine tiikerihahmoineen. Leikkipuistoa täydentää pienille lapsille suunniteltu Farmi maatilateemaisine leikkiympäristöineen.

Lue lisää
vertical maze 1600 2.jpg
Tyylikäs ja tilaa säästävä Vertical Maze Ranskassa

Tilaa säästävän välineen ansiosta pihalle jää reilusti vapaata tilaa ja koko luokka mahtuu leikkimään välitunnin aikana, jolloin myös aikuisten on helppo pitää lapsia silmällä.

Lue lisää
Anchor ID: Ilmoittautuminen, Name: Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan!

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan joko kaikkiin webinaareihin tai halutessasi voit tilata juuri sinulle sopivat kokonaisuudet.

Jo aiemmin nauhoitetut materiaalit saat käyttöösi automaattisesti myös silloin, kun ilmoittaudut mukaan tuleviin webinaareihin.

Huomasithan, että live-tapahtumien ilmoittautuminen tapahtuu erillisen linkin kautta.  

Hox. Jos lomake ei näy laitteellasi, tarkastathan että olet hyväksynyt evästeet. Mikäli lomake ei tästäkään huolimatta toimi, olethan yhteydessä marketing@lappset.com

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Anchor ID: Lisätiedustelut, Name: Lisätiedustelut
Lisätiedustelut

Jäikö jokin asia askarruttamaan Lappset Akatemiasta? 

Ota yhteyttä: marketing@lappset.com

Autamme sinua mielellämme!