Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Lappset Akatemia

Lappset Akatemia on webinaari ja live-tapahtumakokonaisuus, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen leikki-ja liikuntapaikkasuunnittelun osaajat.

Olemme koonneet yhteen joukon asiantuntijoita, jonka lisäksi toivomme teidän, tapahtumien osallistujien, jakavan mielipiteitä ja ammattitaitoanne kuhunkin aiheeseen. Aiheet käsittelevät monipuolisesti leikki- ja liikunta-alueiden suunnittelua ja niihin liittyviä haasteita. Tapahtumasarja on maksuton, mutta referenssivierailuihin saapuminen tapahtuu omakustanteisesti, Lappset huolehtii kuluista paikalla. Viestiminen ja erillinen informaation live-tapahtumiin toimitetaan osallistujille sähköpostitse. Muistutuksena, tapahtumakutsut saapuvat sähköpostise myöhemmin, joten kirjaathan webinaarit myös kalenteriisi!


Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Anchor ID: Webinaarit, Name: Webinaarit
Tulevat webinaarit / aiheet

2023 Lappset Akatemian webinaari ja live-tapahtumakokonaisuus julkaistaan kevään 2023 aikana.

Kansipihat ja ei-standardi-asennukset
Toteutettu 7.12.2022

Leikkivälineiden yleisimmät asennusvaihtoehdot ovat ns. syväperustus, jossa tuote perustetaan noin puolen metrin syvyyteen tai pintaperustus, jolloin tuote kiinnitetään maan pintaan esimerkiksi betonilaattaan.

Mutta mitä sitten kun normaalit vaihtoehdot eivät sovellu asennuskohteeseen? Miten voi toimia esimerkiksi kansipihakohteessa, jossa alustaan ei saa tehdä reikiä? Minkälaisia tuotteita kannattaa valita, jotta välttää erikoisperustuksesta johtuvat ongelmat? Minkälaista tukea erikoisasennuksiin voi saada valmistajalta?

Webinaarin asiantuntija: Matti Posti, Group Innovations Manager, Lappset
Webinaarin vetäjä: Laura Väänänen, Asiakkuuspäällikkö, Lappset

 

Ollaan yhdessä tärkeiden asioiden äärellä, tilaa nauhoite!

Tilaa nauhoite tästä

Normit- standardit ja turvallisuus
Toteutettu 20.10.2022

Aiheet: 

  • Leikki- ja liikuntavälineiden turva-alueet
  • Leikki- ja liikunta-alueiden yhdistäminen riskitasot huomioiden
  • Oheisrakenteiden riskitason arvioiminen

Leikki- ja liikunta-alueiden suunnittelu on mahdollisuus luoda uusi ja innostava vapaa-ajan alue tuhansien käyttöön seuraaviksi vuosikymmeniksi. Hyvä suunnittelija tuntee turvallisuusvaatimukset ja välttää myöhemmät turvallisuussyistä tehtävät muutokset alueella. Yhtä lailla hän ei jätä toteuttamatta uutta ideaa siksi, että pelkää sen olevan ’standardien vastainen’.

Tämä webinaari kertoo mm. mitä ovat turva-alue, turva-alue ilman iskunvaimennusvaatimusta, vapaa tila, pelialue ja varoalue. Kuinka lähelle leikkikenttää saa asentaa skeittiparkin? Entä ovatko kaikki kalusteet riittävän turvallisia leikkikentille?

Webinaarin asiantuntija: Esa Junttila, Toimitusjohtaja/Kouluttaja, Safe to Play Oy
Webinaarin vetäjä: Laura Väänänen, Asiakkuuspäällikkö, Lappset

 

Tutustu aiheeseen lisää, tilaa nauhoite!

Tilaa nauhoite tästä
Anchor ID: Ilmoittautuminen, Name: Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan!

2023 Lappset Akatemian webinaari ja live-tapahtumakokonaisuus julkaistaan kevään 2023 aikana, jääthän kuulolle!

 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan joko kaikkiin webinaareihin tai halutessasi voit tilata juuri sinulle sopivat kokonaisuudet.

Jo aiemmin nauhoitetut materiaalit saat käyttöösi automaattisesti myös silloin, kun ilmoittaudut mukaan tuleviin webinaareihin. 

Hox. Jos lomake ei näy laitteellasi, tarkastathan että olet hyväksynyt evästeet. Mikäli lomake ei tästäkään huolimatta toimi, olethan yhteydessä marketing@lappset.com

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Anchor ID: Lisätiedustelut, Name: Lisätiedustelut
Lisätiedustelut

Jäikö jokin asia askarruttamaan Lappset Akatemiasta? 

Ota yhteyttä: marketing@lappset.com

Autamme sinua mielellämme!

Inspiroidu valmiista kohteista
lappset_lighthouse_playground_france_6.jpg
Näyttävä majakka Ranskassa

Majakka sai inspiraationsa teemoitukseen paikallisesta kuuluisasta majakasta.

Lue lisää
lappset-playground-castle-ireland.jpg
Dragon's Den leikkialue, Irlanti

Teemoitettu leikkialue suunniteltiin kasvattamaan The Ark Open Farm-alueen vetovoimaa. Flora-tuotesarjasta inspiraationsa saaneen linnakokonaisuuden suunnittelusta vastasi MyDesign-palvelumme. Linna ja sen lohikäärme antavat takuulla leikkijöiden mielikuvitukselle siivet!

Lue lisää
2020_REFERENCE_RANUA_TIIKERIPUISTO_06.jpg
Tiikeripuisto ja Farmi Ranuan eläinpuistossa

Ranuan eläinpuisto sai uuden vetonaulan, kun lähes tuhannen neliömetrin kokoinen Tiikeripuisto avattiin 15. kesäkuuta 2020. Kokonaan uusittu leikkipuisto sisältää monipuoliset leikki- ja kiipeilyvälineet. Sen merkkipaaluina toimivat 9,6 metrin korkeuteen kohoavat tornileikit oikean kokoisine tiikerihahmoineen. Leikkipuistoa täydentää pienille lapsille suunniteltu Farmi maatilateemaisine leikkiympäristöineen.

Lue lisää
vertical maze 1600 2.jpg
Tyylikäs ja tilaa säästävä Vertical Maze Ranskassa

Tilaa säästävän välineen ansiosta pihalle jää reilusti vapaata tilaa ja koko luokka mahtuu leikkimään välitunnin aikana, jolloin myös aikuisten on helppo pitää lapsia silmällä.

Lue lisää