Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Code of Conduct

Lappset Group on suomalainen perheyritys, joka on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita. Vastuullisuustyömme perustuu YK:n Agenda 2030 -kestävän kehityksen maailmanlaajuisiin tavoitteisiin ja yli 50 vuoden kokemukseemme. Päivitimme eettiset periaatteemme, joihin voit tutustua alla olevan linkin kautta.

Vastuullisuus on geeneissämme on yksi neljästä arvostamme. Vastuullisuustyö on toiminnan jatkuvaa kehittämistä, pieniä ja suurempia arjen tekoja. Vuonna 2020 Lappset-konsernin hallitus hyväksyi uudistetut eettiset periaatteemme, jotka toimivat arvojemme rinnalla ohjenuorana arjen työssämme.  Liiketoimintamme perustuu kaiken ikäisten ihmisten hyvinvoinnin vahvistamiseen leikin, liikunnan ja yhdessäolon kautta.

Vuonna 2014 kokosimme eettisen ohjeistuksen alihankkijoillemme. Ohjeistus sisältää esimerkiksi Konsernin hankintapolitiikan, jossa kuvataan konsernin sosiaalisen vastuullisuuden vaatimukset alihankkijoille. 

Yhtenä Euroopan suurimmista leikki- ja liikuntavälineiden sekä puisto- ja kadunkalusteiden valmistajana edellytämme, että henkilöstömme ja yhteistyökumppanimme kunnioittavat eettistä ohjeistustamme ja sitoutuvat toimimaan vastuullisesti. 

Tutustu Lappsetin eettisiin ohjeistuksiin
Tutustu myös