Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Interaktiivinen pelikenttä Toro liikuttaa peleillään

Landal luxury vacation rentals -loma-alueen Toro tarjoaa alueen matkailijoille sekä vierailijoille pelikentän, jossa liikunta ja yhdessäolo yhdistyvät useiden eri pelien muodossa.

Landal luxury vacation rentals, Hardenberg, Alankomaat
Loma-alueelle vuonna 2011 asennettu Toro on erittäin suosittu pelikenttä, joka liikuttaa alueella vierailevia matkailijoita ja vierailijoita.
2011
Landal luxury vacation rentals
Landal luxury vacation rentals

Toro osana loma-aluetta

Toro on interaktiivinen peliareena, jossa on moneen eri peliin soveltuvat neljä interaktiivista maalia, yksi kullakin areenan sivulla. Peliareenalla voit pelata jalkapalloa, sählyä tai Torosta valmiina löytyviä pelejä. Torosta löytyvät valmiiksi asennetut pelit ovat valittavissa pelattaviksi pelkällä napin painalluksella. Pelit on suunniteltu liikunnallisiksi, hauskoiksi ja kilpailuhenkisiksi. Sisäänrakennetun äänijärjestelmän ansiosta Toro antaa pelin aikana myös palautetta pelaajille. Kaikki kentän äänten volyymit, ajat ja pelit ovat muokattavissa internetyhteyden avulla. Myös uusien pelien lataaminen onnistuu tätä kautta!

 

Toro on loistava valinta alueelle, jossa leikki- ja liikuntavälineen on sovelluttava laajalle käyttäjäkunnalle, sillä Toro pelikenttä on käytettävissä kaiken ikäisille muun muassa sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Landal luxury vacation rentals -loma-aluekkin päätyi valitsemaan Toron heidän monipuolisen asiakaskuntansa vuoksi. Toro on sijoitettu alueelle katseenvangitsijaksi hyvälle ja näkyvälle paikalle, lähelle muita liikuntapalveluita. Alueelta kerrotaan, että Toro peliareena on heillä jokapäiväisessä käytössä ja sen käyttöaste on suuri. Jopa talvella siinä pelataan yhteensä noin 7 tuntia per päivä! 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
FortFun Bestwig.JPG
Sona, Sutu, Memo ja Fono sisäpuistossa Bestwigissä

Interaktiiviset leikkivälineet Sona, Sutu, Memo ja Fono houkuttelevat sekä lapset että aikuiset liikkumaan.

Lue lisää
INTERACTIVE_3701_FONO_DJ_TABLE_04.jpg
Fono DJ-pöytä leikkipuisto Amsterdam

Amsterdamin keskustassa sijaitseva Fono tarjoaa musiikillisia, tanssillisia, luovia sekä sosiaalisia hetkiä kaikenikäisille, etenkin nuorille.

Lue lisää
INTERACTIVE_3900_ MEMO_MEMORY_GAME_02.jpg
Memo oppimisväline koulunpiha

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Lue lisää
Tutustu interaktiivisiin leikkivälineisiin