Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Weert, Netherlands
1400-luvulla Weertissä rakennettiin Nijenborghin linna, josta suuri osa tuhoutui myöhemmin vuonna 1702. Osa linnan jäännöksistä on edelleen nähtävissä Weertin keskuspuistossa.

Eric Sprangers (projektipäällikkö, Weert): "Halusimme herättää historian henkiin puiston uudistamisella. Toiveena oli suuri leikkilinna, joka on saanut inspiraationsa entisestä Nijenborghin linnasta." Suunnittelijamme Marco van Heerde ja Kim Dijkman ryhtyivät työskentelemään tämän toiveen toteuttamiseksi.

Marco: "Haasteena oli pieni tila, johon leikkilinna oli saatava mahtumaan. Siksi päätimme toteuttaa leikkilinnaan Nijenborghin linnan tyypillisimmät elementit. Näitä ovat kulkusilta, suuri neliön muotoinen torni parvekkeella, suuri suljettu neliötorni ja näiden kahden tornin välinen kulkuyhteys."

Historiallinen tunnelma ja pyrkimys visuaaliseen aitouteen heijastuvat leikkilinnan designissa. Mittatilaustyönä valmistettu leikkilinna on valmistettu Lappset Flora -sarjan osista, jotka sopivat täydellisesti ympäröivän puiston luonnolliseen ulkonäköön.

Eric Sprangers: "Olimme erittäin yllättyneitä linnan kauniista muotoilusta. Erityisen siisteinä pidimme sen korkeutta ja kahden tornin välistä yhteyttä. Aivan erityistä olivat yksityisohdat, kuten Weertin vaakuna, joka on ikuistettu linnan kilpiin."
2022
Yalp NL
INSPIROIDU TUOTTEISTA
INSPIROIDU VALMIISTA KOHTEISTA
themed playground romania lappset 1.jpeg
Meriteemoitettu leikkilaiva Romaniassa

Leikkipaikka sijaitsee Romaniassa Vadenin kylässä, joka on Tonavan suistoalueella sekä lähellä Mustaamerta, joten meriteema kruunaasi leikkipaikan ilmeen.

Lue lisää
Launeen-Perhepuisto-Lahti-Web-6_websize.jpg
Launeen perhepuisto Lahdessa

Tämä upea ja uniikki perhepuisto tarjoaa kaikille jotain!

Lue lisää
lappset-treehouse-playground-australia-3.jpg
10 metrin korkeuteen kohoava leikkitorni Australiassa

Auringon, kenguruiden ja koaloiden lisäksi voit löytää Australian Warburtonista huiman, 10 metrin korkeuteen kohoavan Flora-tornin!

Lue lisää
Baiona- Castillo2_banner.jpg
Leikkilinna historiallisessa Baionan kaupungissa

Keskiaikainen Finno linna on täydellinen tähän leikkipaikkaan, joka sijaitseee Baionassa, Espanjassa.

Lue lisää
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!