Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Leikkilaivat viihdyttävät nyt perheen pienimpiä risteilyvieraita

Silja Serenade ja Silja Symphony saivat kansilleen Harri Hylje -teemoitetut leikkilaivat.

Silja Serenade ja Silja Symphony satama
Silja Serenaden ja Silja Symphonyn kansilla seilaavat nyt pienet matkustajat omilla Harri Hylje -teemoitetuilla leikkilaivoilla. MyDesign -palvelu vastasi leikkivälineiden suunnittelusta asiakkaan toiveiden mukaan ja PlayCare® -palvelut suorittivat asennuksen paikoitellen haastavissa laivaolosuhteissa. Lopputuloksena on aktivoiva kokonaisuus, joka vie lapset mielikuvitusleikkien pyörteisiin.
2018
Tallink Silja Oy
Silja Serenade ja Silja Symphony satama

Yhteistyö Lappsetin kanssa sujui erittäin sujuvasti projektin alusta loppuun. Haastavat laivaolosuhteet osattiin ottaa hienosti huomioon ja vaikeisiinkin kysymyksiin löytyi ratkaisut vaivattomasti ja nopeasti. Lopputulos oli juuri sellainen kuin toivottiin ja mikä tärkeintä - asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä upeisiin leikkilaivoihin!

Kati Heiniö, Head of Entertainment, Tallink Silja Oy

Leikkilaiva
Leikkilaiva
Leikkilaiva

Kuvat ja video: Tallink Silja Oy