Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Puistoon asennettu interaktiivinen palloseinä Sutu

Hengolan kunnassa Alankomaissa sijaitseva interaktiivinen palloseinä Sutu tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden oppia lisää jalkapallopotkuista.

Puisto, Hengelo, Alankomaat
Yksi Hengelon kunnan neljästä Sutusta sijaitsee julkisessa Puistossa Castorwegin tien varrella.
2011
Hengelon kunta
Twekkelerveld

Interaktiivinen palloseinä Sutu soveltuu monenlaisiin ympäristöihin!

Sutu on interaktiivinen palloseinä, jonka 16 paneelia aktivoituvat palloa potkittaessa kohti seinää. Sutu sisältää pelejä, jotka on helppo valita pelattaviksi pelkällä napin painalluksilla. Lisäksi tämä interaktiivinen palloseinä antaa suorituksestasi palautetta pelisi aikana! 

 

Sutun avulla ihmiset pääsevät pelaamaan ulkoilmaan, samalla kehittäen terveyttään sekä sosiaalisuuttaan pelatessa yhdessä muiden kanssa. Sutun pelit tarjoavat oivia mahdollisuuksia haasta kaverit pelaamaan, sillä pelejä voivat pelata useammatkin ihmiset yhtäaikaa. Sutu soveltuu kaikenikäisille eikä sitä ole suunniteltu ainaostaan jalkapallokenttien tai -areenoiden yhteyteen. Sutun voi asentaa miltei minne tahansa tasaiselle ja tilavalle alueelle, kuten esimerkiksi puistoon, pelikentän vierelle tai leirintäalueelle tuomaan lisää yhteisölisyyttä sekä liikunnan iloa. Tämän vuoksi muun muassa Hengelon kunnastakin Sutu jalkapalloseiniä löytyy jo yhteensä neljä kappaletta!

"Ensimmäinen Sutu asennettiin meille vuonna 2011. Aluksi olin hieman skeptinen, sillä omassa lapsuudessani tarvitsimme vain seinän jalkapallopeleihin. En nähnyt tarpeelliseksi rakentaa jalkaplloseinää niin korkeasti teknologisoituneena kaikkine valaistuine paneeleineen ja niin edelleen. Mutta loppujen lopuksi minun oli hyväksyttävä että ajat muuttuvat, ja meille asennettiinkin kolme Sutua lisää. Tänä päivänä välineet ovat todella osoittaneet arvonsa, ja paikoitellen myös ylittäneet ne, kun jatkuvan työn tuloksena pääsemme tavoitteisiin, joita on asetettu yhteisön hyvinvoinnin ja terveyden saralla”, iloitsee Hengelon kunnan sihteeri Wimjoost Licht.

Näin teet Sutun pelaamisesta vielä hauskempaa!

Sutuun on saatavilla nyt myös sovellus, jonka avulla pelaajat voivat kilpailla muita vastaan maailmanlaajuisesti.
PELAA Sutu jalkapallopeliä keräten pisteitä.
KILPAILE muita pelaajia vastaan maailmanlaajuisesti.
KEHITÄ taitojasi keräämällä merkkejä. 
Lataa sovellus App Storesta tai Google Playstoresta klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

APPSTOREapp (1).jpg  Google-play-store.png

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
INTERACTIVE_3900_ MEMO_MEMORY_GAME_02.jpg
Memo oppimisväline koulunpiha

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Lue lisää
INTERACTIVE_3701_FONO_DJ_TABLE_04.jpg
Fono DJ-pöytä leikkipuisto Amsterdam

Amsterdamin keskustassa sijaitseva Fono tarjoaa musiikillisia, tanssillisia, luovia sekä sosiaalisia hetkiä kaikenikäisille, etenkin nuorille.

Lue lisää
INTERACTIVE_3806_TORO_ARENA_07.jpg
Toro pelikenttä yksityinen loma-alue

Landal luxury vacation rentals -loma-alueen Toro tarjoaa alueen matkailijoille sekä vierailijoille pelikentän, jossa liikunta ja yhdessäolo yhdistyvät useiden eri pelien muodossa.

Lue lisää
Tutustu interaktiivisiin leikkivälineisiin