Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Fort Fun haastaa nykypäivän nuoret uudella tavalla

Interaktiiviset leikkivälineet Sona, Sutu, Memo ja Fono houkuttelevat sekä lapset että aikuiset liikkumaan.

Fort Fun, Bestwig, Saksa
Fort Fun L.A.B.S sisähuvipuistosta löytyvät interaktiiviset laitteet Sona, Sutu, Memo ja Fono. L.A.B.S. tarkoittaa oppimista, aktivoitumista, liikkumista ja ääntä. Näiden ominaisuuksien avulla Bestwigissä sijaitseva sisäpuisto haastaa liikkumaan niin lapsetkin kuin aikuisetkin.
2015
Fort Fun

"Täällä lapset saavat meluta, pelata palloa ja treenata. Kaikki mitä vanhemmat usein kieltävät heidän lapsiltansa, on mahdollista täällä.
Näistä lähtökohdista Fort Fun luo seikkailuja ja jännitystä, joka tuo digitaalisen maailman osaksi reaalimaailmaa. "
Andreas Sievering
toimitusjohtaja

Mitä ovat Sona, Sutu, Memo ja Fono?

Sona, Sutu, Memo ja Fono ovat ulkokäyttöön suunniteltuja interaktiivsia leikki- ja liikuntavälineitä, jotka soveltuvat myös sisäkäyttöön. 

 Sona on interaktiivinen leikkiväline, joka luo liikettä, musiikkia ja ääntä. Useiden sisäänrakennettujen pelien avulla Sona tarjoaa iloa kaikenikäisille käyttäjille. Sona sopii erinomaisesti niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Liikkuminen välineessä on tehty esteettömäksi, jonka vuoksi se sopii myös pyörätuolia käyttäville.

 Sutu on interaktiivinen palloseinä, jonka 16 paneelia aktivoituvat palloa potkittaessa kohti seinää. Sutu sisältää pelejä, jotka on helppo valita pelattaviksi pelkällä napin painalluksilla. Lisäksi tämä interaktiivinen palloseinä antaa suorituksestasi palautetta pelisi aikana. Sutun pelit tarjoavat oivia mahdollisuuksia haasta kaverit pelaamaan, sillä pelejä voivat pelata useammatkin ihmiset yhtäaikaa!

Memosta löytyvien eri pelien avulla lapset saavat liikuntaa, aivojumppaa sekä leikin iloa.  Kouluissa Memoa voidaan käyttää apuvälineenä liikunnan- ja matematiikan tunneilla, mutta tulevaisuudessa käyttöä löytyy myös kielten tunneille, sillä Memoon kehitetään koko ajan lisää uusia oppimista, liikuntaa ja yhdessäoloa korostavia pelejä. Pelit päivittyvät Memoon automaattisesti sisäänrakennetun langattoman nettiyhteyden avulla. 

Fono on täysin uudenlainen ulkokäyttöön suunniteltu DJ-pöytä, joka tarjoaa nuorille oivan mahdollisuuden päästä viettämään aikaa yhdessä musiikin ja muiden nuorien kanssa. Fonon avulla jokainen voi harjoitella omia DJ-taitojaan ja päästää luovuutensa vapaasti valloilleen. Voit soittaa, miksata ja jakaa musiikkia puhelimen kautta. Kaiken kaikkiaan Fono on paljon enemmän kuin pelkkä DJ-pöytä - Se toimii erinomaisena nuorten tapaamis- ja hengailupaikkana ylläpitäen nuorten sosiaalisia sekä luovuuden taitoja!

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
INTERACTIVE_3806_TORO_ARENA_07.jpg
Toro pelikenttä yksityinen loma-alue

Landal luxury vacation rentals -loma-alueen Toro tarjoaa alueen matkailijoille sekä vierailijoille pelikentän, jossa liikunta ja yhdessäolo yhdistyvät useiden eri pelien muodossa.

Lue lisää
INTERACTIVE_3500_SONA_DANCE_ARCH_04.jpg
Sona ostoskeskuksen piha

Vaikka lapset ovat Twekkelerveldin ostoskeskuksella Sonan suurin käyttäjäryhmä, on se avoinna ja sopiva kaikenikäisille!

Lue lisää
INTERACTIVE_3900_ MEMO_MEMORY_GAME_02.jpg
Memo oppimisväline koulunpiha

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Lue lisää
Tutustu interaktiivisiin leikkivälineisiin