Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Santa Maria- laiva, Latvia

Ainutlaatuinen Santa Maria- laiva kutsuu leikkijät unohtumattomalle seikkailulle!

Riga, Latvia
Tämä Santa Maria- leikkipaikkalaiva sijatsee Latvian pääkaupungissa, Riikassa. Leikkipaikan suunnittelussa on huomiotu myös muut kävijät, sillä puistoon on sijoiteltu myös penkkejä ja pyörätelineitä. Pienimmille leikkijöille löytyy Finno ABC- tuotteita. Upean maiseman taustalla kohoaa Riian suurin silta.
2016
Riian kaupunki
Santa Maria- laivan tarina

Nykyään suunnittelijoiden inspiraatio perustuu usein nykyaikaisiin hahmoihin, kuten virtuaalipeleissä seikkaileviin sankareihin ja sankarittariin, mutta joskus myös historia voi toimia inspiraation lähteenä Lappsetin suunnittelijoille. Yksi aikamme ehdottomasti suurimmista ja rakastetuimmista leikkivälineistä on Santa Maria -laiva ja sen tarina, joka on ankkuroitunut italialaisen seikkailijan Kristoffer Kolumbuksen historiaan. 

Kristoffer Kolumbus ylitti Atlantin valtameren suurimmalla aluksellaan Santa Maríalla, joka oli rakennettu Pontevedrassa, Galiciassa Espanjan luoteisosassa. Laiva oli Juan de la Cosan omistuksessa, ja se ensimmäisen kerran se purjehti vuonna 1460. Valitettavasti alus haaksirikkoutui kesken matkan joulupäivänä 1492 Haitin pohjoispuolella Cap-Haïtienin lähellä. Santa Marian tarina inspiroi Lappsetin suunnittelijoita niin paljon, että ensimmäinen Santa Maria -laiva kohosi 1990-luvun alussa Lissaboniin juhlistamaan kuuluisien merenkulkijoiden matkoja Atlantin yli. 

Lappset on toimittanut leikkipaikkalaivoja ja -veneitä lukuisiin paikkoihin eri puolilla maailmaa. Madridin ulkopuolella, Alcobendasissa, Santa Marian leikkipaikka palkittiin kaksi kertaa Espanjan parhaana leikkipuistona.
Hollannissa ensimmäinen Santa Maria koottiin noin 10 vuotta sitten Vacation Park Kijkduiniin. Nykyään lippulaivan moderni versio löytyy esimerkiksi Latvian pääkaupungissa Riiassa ja yksi uusimmista kokoonpanoista Kids Wonderlandissa, Molenschotissa, Alankomaissa.

 
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
Greece_Ref_1_MIRROR.jpg
Keskuspuisto, Kreikka

Upea leikkipuisto sijaitsee puistossa suurten puiden ympäröimänä Ateenan pohjoisosassa.

Lue lisää
INTERACTIVE_3900_ MEMO_MEMORY_GAME_02.jpg
Memo oppimisväline koulunpiha

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Lue lisää
INCLUSIVE_DESIGN_137602_PLAY_CENTRE_01.jpg
Esteetön leikkialue Lerum Ruotsi

Lerumin kunta Ruotsissa suunnitteli ja toteutti yhdessä Lappsetin Ruotsin tytäryhtiön kanssa esteettömän leikkipaikan, jossa jokainen käyttäjä on otettu huomioon.

Lue lisää
Tutustu leikkivälineisiin