Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Ensimmäinen muumiteemainen leikkialue valmistui Kotkaan Katariinan Meripuistoon

Kotkassa Katariinan Meripuistossa on vastikään valmistunut uusi muumiteemainen leikkipuisto, jonka keskiössä Lappsetin valmistama Muumitalo kohoaa noin seitsemän metrin korkeuteen. Kolmikerroksinen Muumitalo ja sen piha kutsuvat seikkailuun sekä pienet lapset että jo kouluikään ehtineet rohkeat seikkailijat.

Katariinan Meripuisto, Kotka
"Leikkipaikka on ollut odotettu. Jotkut lapsiperheet ovat käyneet lähes päivittäin tarkistamassa miten rakennustyöt etenevät. Nythän leikkipaikalla on vipinää riittänyt aamusta iltaan. Katariinan meripuisto houkuttelee vierailijoita paljon Kotkaa laajemmalta alueelta, varmaan taas ulkomaita myöten, kunhan rajat vähitellen avautuvat. Muumileikkipaikka on hyvä lisä ”kansanpuisto” Katariinan meripuistolle. Perheen pienimmät ja lapsiperheet yleensäkin on huomioitu entistäkin paremmin. " kommentoi Heikki Laaksonen, Kotkan kaupunginpuutarhuri.

Puiston ehdoton katseenvangitsija on Muumitalo, jonka kaikki kolme kerrosta tarjoavat jännittäviä seikkailuja pienille ja isoille seikkailijoille. Kivillä reunustettu virtaava joki viimeistelee hauskan retken Muumitalolle. Aito vanha kalastusvenekin on päässyt jatkamaan elinkaartaan paraatipaikalle puiston edustalle.

Kohdekuvat: Kotkan kaupunki
2020
Kotkan kaupunki

 

"Tämä on ehdottomasti yksi ikimuistoisimmista projekteista. Oli hienoa olla mukana toteuttamassa kaupunginpuutarhuri Heikki Laaksosen upeaa puistosuunnitelmaa. Toimitimme puistoon mm. Muumitalon, keinut ja kiipeilyverkot. Lisäksi asensimme valettavan turva-alustan joeksi alueelle Kotkan oman puistosuunnitelman mukaisesti. 

On hienoa nähdä, kuinka tarinat todellakin heräävät henkiin leikkipuistoissa. Puistoalue houkuttelee varmasti kävijöitä pidemmänkin matkan päästä. Olen vakuuttunut, että Muumitalon kekseliäät ja monipuoliset leikkimahdollisuudet ilahduttavat kävijöitä. " tuumaa aluemyyntipäällikkö Iina Vilpponen innostuneena. 

 
Muumi leikkipaikka
Muumi leikkipaikka
Muumi leikkipaikka
Moomin Play by Lappset
Moomin Play by Lappset -leikkivälineet
Lappsetin teemaleikkiväline
Moomin Play by Lappset
Suosikkitarinat heräävät henkiin leikkipuistoissa
Lue lisää
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!