Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Memo opettaa lapsia leikin ja liikunnan kautta

Alankomaissa sijaitsevan Julianaschoolin Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla leikkiin, liikkumiseen ja oppimiseen.

Julianaschool, Rijssen, Alankomaat
Julianaschoolin pihalta löytyvä Memo on ensimmäinen alakoulun pihalle asennettu Memo. Se tarjoaa leikkillistä oppimista, liikuntaa ja yhdessätekemistä raikkaassa ulkoilmassa.
2014
Julianaschool
Julianaschool

Julianaschoolin pihalla oleva Memo on monipuolinen leikin, liikunnan ja oppimisen väline

Memosta löytyvien eri pelien avulla lapset saavat liikuntaa, aivojumppaa sekä leikin iloa. Tämän vuoksi Memo onkin erinomainen tuote juuri koulujen pihoille. Julianaschoolissa Memoa käytetään sekä välitunneilla että oppitunneilla. Koulu käyttää Memoa apuvälineenään sekä liikunnan että matematiikan tunneilla, mutta tulevaisuudessa käyttöä löytyy myös kielten tunneille, sillä Memoon kehitetään koko ajan lisää uusia oppimista, liikuntaa ja yhdessäoloa korostavia pelejä. Pelit päivittyvät Memoon automaattisesti sisäänrakennetun langattoman nettiyhteyden avulla. 

 

Peli on herättänyt suurta kiinnostusta ja sen käyttöaste koulun pihalla on erittäin suuri. Tämän vuoksi koulun piha on päätetty pitää kaikille avoimena ja auki myös koulun ollessa kiinni ja esimerkiksi kesän aikana. 

"Käytämme Memoa niin paljon kuin mahdollista. Opettajat vievät nuorimpia luokkia usein ulos harjoittelemaan matematiikkaa Memon avulla. Näin oppitunneista saadaan dynaamisempia ja oppi jää paremmin muistiin”, koululta kommentoidaan.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
INTERACTIVE_3500_SONA_DANCE_ARCH_04.jpg
Sona ostoskeskuksen piha

Vaikka lapset ovat Twekkelerveldin ostoskeskuksella Sonan suurin käyttäjäryhmä, on se avoinna ja sopiva kaikenikäisille!

Lue lisää
INTERACTIVE_3550_SUTU_BALL_WALL_05.jpg
Sutu jalkapalloseinä julkinen puisto

Hengolan kunnassa Alankomaissa sijaitseva interaktiivinen palloseinä Sutu tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden oppia lisää jalkapallopotkuista.

Lue lisää
INTERACTIVE_3806_TORO_ARENA_07.jpg
Toro pelikenttä yksityinen loma-alue

Landal luxury vacation rentals -loma-alueen Toro tarjoaa alueen matkailijoille sekä vierailijoille pelikentän, jossa liikunta ja yhdessäolo yhdistyvät useiden eri pelien muodossa.

Lue lisää
Tutustu interaktiivisiin leikkivälineisiin