Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Kompakti ja monipuolinen leikkilinna Rovaniemellä

Kesällä 2021 Rovaniemen keskustan kupeessa sijaitseva Kirkkolammenpuisto koki uudistuksen joka kasvatti alueen kiinnostusta entisestään.

Kirkkolammen puisto
Lappsetin juuret sijaitsevat Lapissa Rovaniemellä ja se näkyykin kaupungissa monin tavoin. Useiden näyttävien leikkipuistojen lisäksi Lappset työllistää satoja paikallisia pääkonttorilla ja tehtaalla.
Kesällä 2021 Rovaniemen kirkon läheisyydessä sijaitsevan Kirkkolammen ulkoilualueen leikkipuisto koki muutoksen, joka on lisännyt leikkialueen suosiota entisestään. Alue on paikallisten keskuudessa suosittu, sillä se sijaitsee lähellä keskustaa ja on erittäin viihtyisä, rento ja rauhallinen paikka. Kesäisin alueella kokoontuu runsaasti liikkujia ja piknik-kävijöitä ja talvisin alue täytyy hiihtäjistä.
Leikkialueen keskiöksi valikoitui sitä varten suunniteltu MyDesign-leikkilinna, jonka profiili ja ikkunat kunnioittavat alueen muuta ilmettä ja arkkitehtuuria.
Kompaktista koostaan huolimatta leikkilinna sisältää runsaasti leikkitoimintoja. Portaat, kahdet köysitikkaat, kiipeilyseinä ja puolikaaren muotoinen kiipeilyverkko mahdollistavat kiipeämisen linnan toiselle tasolle. Ylhäältä leikkijät voivat tähystää kauas tai kutsua ystävät mukaan leikkiin!
Tämä uniikki leikkilinna sisältää toimintoja, jotka ovat kutsuneet Lappsetin leikkiin jo vuosikymmenten ajan. Sekoittamalla sopivasti klassikoita sekä uutta syntyy innovatiivinen, toimiva ja innostava kokonaisuus!
Kohteesta löytyvän leikkilinnan löydät MyDesign- galleriastamme numerolla Q11164.
2021
Rovaniemen kaupunki
Kohteesta löytyvät välineet
Tutustu valmiisiin kohteisiin
DSC_9502-1600-900.jpg
Monipuolinen leikki-ja liikunta-alue Moskosvassa

Moskovassa sijaitsevasta puistosta on muotoutunut yksi alueen suosituimmista leikki-ja liikuntapaikoista.

Lue lisää
lappset-playground-castle-ireland.jpg
Dragon's Den leikkialue, Irlanti

Teemoitettu leikkialue suunniteltiin kasvattamaan The Ark Open Farm-alueen vetovoimaa. Flora-tuotesarjasta inspiraationsa saaneen linnakokonaisuuden suunnittelusta vastasi MyDesign-palvelumme. Linna ja sen lohikäärme antavat takuulla leikkijöiden mielikuvitukselle siivet!

Lue lisää
Mustasaari_cubic_banner.jpg
Mustasaaren Halo Cubic

Mustasaareen asennettiin Lappsetin kuutiosta ja särmiöstä koostuva yli viiden metrin korkuinen Halo Cubic.

Lue lisää
2019_KOSKIKARA_II_03.jpg
Flora Nature Play Koskikarassa

MyDesign! -palvelua hyödyntäen suunniteltu Koskikaran leikkipaikka Iissä tarjoaa upeat puitteet leikkiin luonnollisessa ympäristössä.

Lue lisää
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!